/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +14
    Mesajda kusura bakma annem telefonu almadan sadece bunları yazabildim 1 hafta boyunca telefonu yasakladı gerçekten kusura bakma.

    işte burda bidaha bi gitti kafa 1hafta ulan 1 hafta ben bu kızla 1 hafta konuşamıyacaktım şimdi tam da ne guzel zemini hazırladım tek cevap ile çıkabileceğimiz noktaya getirdim olan olaya bak.

    O andan geceye kadar annesinin sovmediğim yeri kalmadı sonra aslıya durumu anlattım boşver 1 gece geçirdin onunla karşılığında da 1 hafta goruşemiyceksin hem o 1 gece olmasa belki birdaha hiç goruşemeyecektin takma kafana dedi.

    Benim için de o 1 hafta zehir gibi geçti ne dakiklar geçiyor ne de geceleri uyuyabiliyordum kegib kegib uyuduğumdan öyle bile zaman geçmiyordu bilgisayarda yapacak hiçbirşey bulamıyordum kendimi baya ağırlık çalışmaya verdim 1 hafta neredeyse 10 saat vücut çalışıyordum derken vücut bunu kaldıramadı tabi kollarım bacaklarım belim heryerim ağrı içindeydi o gün. işte tam 1 hafta sonrası gece tam 00 dan 00.30 a kadar onun sohbetini açtım ve artık çevrimiçi ol diye bekledim fakat açmadı sinirden deliye dondum gece 3 civarı uyudum.

    12 de kalktığımda hemen whatsappa baktım ve ondan sadece 1 mesajın geldiğini gördüm 1 hafta sonra sadece 1 mesaj...
    ···
   tümünü göster