/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Aksam ustuydu, benim eski okulun bahcesindeydik. Agacli falan bir yerdi. Bu aralar liseye falan gectim ama onemli bir konu yoktu.

    Neyse agacin yaninda bir kulube vardi kiz kulubeye yaslanmisti, uzerinde ince uzun bi elbise vardi ama vucudu iyi gibiyodu kalcalar falan ortada, bu arada kiz 18 yasinda benden buyuk, vucut yerine oturmus yani.

    Kizi kalcalarindan yakaladim panpalar, bacaklarini atti belime gogsunu sisirdi, hal boyle olunca kalcalar disa dogru bi cikti, opustugumuz icin goremiyordum ama dusunmek yetiyordu bana cildirmak uzereydim. kafasini kaldirdi boynunu opmeye yalamaya basladim. Indi biraz tam amcigi gibimin ustune gelecek sekilde indi surtunmeye basladi kahpe. Ben acayip zevke geldim devam etse bosalcam amk, biraz da alkolun etkisinden dolayi bosalmadim. Birden bi atladi kiz ustumden, coktu yere acti kemerimi siyirdi pantolonumu, bakserim vardi onu da siyirdi beyler, ama beni soyarken vahsice bana bakiyo amk, kendimi ferrede hissettim acikcasi, yuh amina koyim dedim sadece ferrede olur saniyodum boyle seyleri.
    ···
   tümünü göster