/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    Evet binler.

    Yaklaşık 1,5 saattir bültene bakıyorum ve kendi açımdan oynanabilecek, oynamaya değecek maçları çıkardım.

    Bunları, az çok nedenleri ile sizlere paylaşacağım.

    Kesin tutar, oynayın demiyorum. isteyen değerlendirebilir.

    Hep beraber bakarız fena da gitmiyor, üzerine biraz daha düşeriz, ne dersiniz?

    Evet.

    Gelelim maçlarımıza.

    Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. Ben maçları oranlara bakmadan analiz ediyorum/etmeye çalışıyorum.

    O yüzden bazı maçların oranları düşük gelebilir, o da sizlerin keyfine bakar, ister oynarsınız ister oynamaz.

    Ama umarım, kazanırız.

    Evet.

    101 Targu Mureş - Voluntari

    Bilenler bilir, ev sahibi takım geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Bu sene, geçen seneye göre bir düşüş var ev sahibinde. Kendi evinde de oynadığı maçlardan 1G 3B çıkarmış bu sezon, ben bu maçı ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum.

    Tahmin: MS1
    Oran: 1.30

    103 Fac Team für Wien - Kapfenberger

    Ev sahibi ekip bu sezona çok kötü başladı. Keza geçen sene de durumları pek iyi değildi ya neyse. Kapfenberg ise, geçen yıl ligi 4. bitirmişti, bu sene biraz daha iyi ve biraz daha hazır olduklarını düşünüyorum. Ve bu maçı alabileceklerini düşünüyorum.
    Ev sahibinin oynadığı 5 maçta henüz galibiyeti yok, deplasmanın ise, 3G 1B 1M var. Çıkışını sürdürmeye devam edebilir. Oran açısından risk edilebilir diye düşünmekteyim.

    Tahmin: MS2
    Oran: 1.80

    104 FC Liefering - SC Wiener Neustadt

    Ev sahibi takım geçen seneyi liderin altında tamamladı. Bu sene ise, o performansları uzak bir görüntü çiziyorlar. Kötüler, üstelik çok gol yiyorlar. Deplasman takımı ise, beterin de beteri var dedirtiyor adeta, ligde şimdiye kadar 5 maç oynamışlar ve henüz golleri yok! Liefering şimdiye kadar 2G 3M almış, aldığı 2 galibiyet de kendi evinde oynadığı maçlarda olmuş ve üstelik bu maçlarda tam 11 gol olmuş ( 7A 4Y ). Deplasman takımı ise, 1B 4M ile, kötü gidişatını sürdürüyor ve bu hafta da sürdürecek gibi geliyor bana.

    Tahmin: MS1/2,5Ü/3,5Ü/KgV.
    Oran: MS1: 1.60
    2,5Ü: 1.30
    3,5Ü: 1.85
    KgV: 1.35 ( deplasman belki ilk golünü atar diye değerlendirilebilir diye düşünüyorum. )

    Hangisi aklınıza daha çok yatarsa ona oynayın.

    110 Sandhausen - Heidenheim 1846

    Ev sahibi ekip güzel bir giriş yaptı sezona, gol atmayı çok seviyor. Silinen puanlar moral bozsa da kaldıkları yerden devam edeceklerini düşünüyorum. Kendi evlerinde hem atıp hem yiyorlar. Deplasman takımı ise, deplasmanda kolay gol yiyor. Kendi evinde ise, iş bitirici. Orta halli bir rakiple karşılaşsa kendi evinde kazanma ihtimali yüksek olur ama, hem deplasman da hem de sandhausenle oynuyor. Sandhausen ağır bassa da Hemen hemen denk güçlerin bir mücadelesi olacak gibi düşünüyorum.

    Tahmin: 2,5Ü/KgV
    Oran: 2,5Ü: 1.75
    KgV: 1.60

    Hangisine daha çok güveniyorsanız ona oynayın.

    113 Lilleström - Tromsö

    Ev sahibi ekip şu an için tuzu kuru ligin son virajlarına dönülürken, ama rakibi için işler yolunda gitmiyor düşme potasındalar! Ve Tromsö'nün deplasman karnesi berbat buradan puan ya da puanlar çıkarması ihtiyacındayken. Tromsö'nün gol ya da gollere lilleström'den daha çok ihtiyacı olduğu aşikar. Aralarındaki maçlar da genellikle gollü geçmiş ve bu da beni gollü bir maç seçeneğine yönlendirdi.

    Tahmin: 2,5Ü/3,5Ü/KgV
    Oran: 2,5Ü: 1.40
    3,5Ü: 2.15
    KgV: 1.40

    Sürpriz: iY/MS: 2/1
    Oran: 25

    Hangisi mantığınıza daha uygun geliyorsa onu oynayın.

    116 Lokomotiva Zagreb - inter Zapresic

    Ev sahibi takım bu sene çok gollü maçlar geçiriyor. 6 hafta sonunda rakip takımının maçlarında olan golün 2 katını atmışlar ve yemişler. Kendi evinde de 2 maçta 10 gol olmuş. Deplasman takımı ise, deplasmanda gol yemeye müsait bir takım, hal böyle olunca da, gollü seçeneklere yöneldim.

    Tahmin: 2,5Ü/3,5Ü/KgV
    Oran: 2,5Ü: 1.55
    3,5Ü: 2.50
    KgV: 1.50

    Futbol şansı diye bir mevzu var arkadaşlar biliyorsunuz. Ev sahibinin şansı pek tutmuyor rakibine, ama belki bu seneki performansı(Evinde bol gol atma becerisi) ve deplasmanda henüz kazanamamış ve 1 Gol atıp 5 gol yemiş rakibini belki bu sefer yenebilir olarak da değerlendirebilirsiniz. MS1: 1.75

    136 Viitorul Constanta - ACS Poli Timisoara

    Geçen seneyi orta sıralarda bitiren evsahibi bu seneye çok daha iyi bir giriş yaptı. Evinde oynadığı 4 Maçta 2G 2B çıkardı ve son 2 maçını da kazandı. Ben bu yükselişine devam edeceğini düşünüyorum. Oranı da bence gayet cazip ve cezbedici.

    Tahmin: MS1
    Oran: 1.75

    139 Lask Linz - Austria Salzburg

    Lige yeni çıkmış deplasman takımı ile geçen seneyi 3. sırada bitirmiş ev sahibini karşı karşıya getiriyor maç. Ev sahibi evinde oynadığı 2 maçı da kazanmış. Deplasman takımı ise, henüz galibiyeti olmamasına rağmen ( 1B 1M ) 2 maçta 5 gol atıp 7 gol yeme becerisi göstermiş. Deplasmanın ev sahibine rakip olamayacağını düşünüyorum, aynı zamanda da bol gollü bir maç izleyebileceğimizi.

    Tahmin: MS1/2,5Ü/KgV
    Oran: MS1: 1.40
    2,5Ü: 1.40
    KgV: 1.45

    Ekstra
    3,5Ü: 2.05 ( Oranı yükseltmek isterseniz )

    140 Sint-Truiden - Genk

    Lige yeni yükselen ev sahibi ile ligin orta üst sıralarında yer alan deplasman takımının karşılaşması. Ev sahibi ekip yeni ligine hızlı ve güzel bir başlangıç yaptı, onlar için her şey bence şu an için rüya gibi, düşündüklerinden, beklediklerinden daha da iyi bir şey ortaya çıkardılar. Deplasman takımı da bu sene hiç fena değil, yine oralarda bir yerleri zorlayacak gibi duruyor. Ben bu maçta, şansın deplasman ekibi tarafında olduğunu düşünüyorum, oranı da bence epey cazip görünüyor.

    Tahmin: MS2
    Oran: 1.85

    Evet dostlar.

    Bugün için bu kadar. Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. Tutar tutmaz bilmiyorum, ben de son bir değerlendirme daha yapıp bu maçlar arasından farklı kombinasyonlarda kuponlar yapacağım.

    Sizler de dilerseniz, üzerine düşünün, araştırın ve son kararınızı verin. Ama üzerine kesinlikle düşünün. Arada yüreğinizi dinleyin.

    Oranlara bakmadan oynuyorum demiştim. Maçları seçtikten sonra, kendi kararlarımı verip buraya yazmak için oranlara baktığımda, ekstra olarak, oran cazibesini o zaman düşünerek buraya ekledim. Çeliştin amk demeyin.

    Hasgibtir amk, az daha bu kadar uzun bir entry'i küfür olmadan bitirecektim, anasını gibtik yine iyi mi. Neyse amk.

    Ha. Bu arada, yüksek ihtimal hiçbiriniz giblemeyeceksiniz biliyorum. Ama ben kendi kendimi takip edeceğim. Ve tutarsa ve bu tutma oranları da yüksek olursa, devam ederim diye de düşünmekteyim.

    Çok uzun oldu amk kesin okumazsınız binler.

    Az emeğe saygı dıbına koyduklarım.

    Ayrıca, yazmam analizden uzun sürdü amk. Hay yapacağım işi gibeyim.
    ···
   tümünü göster