/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    Meraklılarına duyurulur: Hikayeyi 1. entrye editleyerek yazıcam, böylece hiç karışmayacak.
    Beyler ilk entry karakter sınırına takıldı buradan devam ediyorum

    part7

    Başından beri sözlükte bulunan yazarlar neye uğradıklarını şaşırmışlardı. 'beyler geçen gün şöyle oldu' diye başlık açıyorlar, 'ananı gechen qun shoyle shiqdim zaa' gibisinden tepkiler alıyorlardı. Başlıklar gibertiliyordu. Yeni korkunçlu karıyla altlarına sıçıyorlardı. 1 hesabı silik yiyen yazarlar 5 hesapla geri dönüyorlardı.

    Serkan'a büyük tepkiler, pm'ler yağdı, Serkan'a ithafen sövgü dolu başlıklar açıldı; doğal olarak.

    Serkan bütün babacanlığını kaybetmiş, açılan başlıklarda başlık sahibinin yaşına veya nesline hakaret ederek başlığı terk ediyordu. Bir süre sonra bu konuda entry girmeye bile tenezzül etmez oldu. Yeni moderatörler alıp eskilerinden birkaçını şutladı.

    Yeni moderatörler, -öyle olmayanlardan af buyururum- iyiden iyiye huur çocuğuydu. Nick6larındaki olumsuz şeyleri değiştirip siliyorlar, başlık gibertmeleriyle neredeyse hiç ilgilenmiyorlardı.

    20 yaş üstü azınlık olmuştu artık sözlükte. Tüm feryat ve itirazlarının sonuçsuz kaldığını gören bu aklı başında güruhun büyük bir kısmı platformu terk etti. Zira pırıl pırıl değildi artık inci. Kalanları ise gece 2'den önce uğramaz oldular.

    Kabulenmişlerdi tüm olanları, birkaç sene sonra platformun ilk halini unutup hiçbirşey olmamış gibi gün içinde de uğrayan, Serkan'a olan saygısı tazelenenler çoğunluktaydı.
    ---

    part8

    Başlangıçtan beri takipte olan yazarlar geceleri buluşuyor, eski günleri yad etmek uğruna uykusuz kalıyorlardı. Kurşun geçirmez cam kalkanları olmadığı için karanlıktan yararlanıyorlardı artık. Geceleri ortaya çıkan birer bekçi gibiydiler. Liseliler çocukluktan beri aşık oldukları kız olan inci'nin ölüsüne tecavüz ediyorlardı, onlar ise geceleyin kimseye görenmeden gelip, inci'nin ölüsüyle centilmence sevişiyorlardı, bu bir nevi canlı tutuyordu inciyi.

    Serkan ise hiçbirşey olmamışçasına olan biten'e birşeyler karalıyordu, Guy Fawkes maskesine inci maskesi bu qemquuu diyen 12 yaşındaki panpalarıyla eğleşiyordu.
    ---

    part9

    Bu durum uzun bir süre devam etti. Bir gün durup dururken Serkan inci olan/biten'e yeni tasarım hakkında bir duyuruda bulundu. Herkesin dikkatini çekmesi için tüm moderatörler yeni tasarımı övdüler, screenshotlarını attılar.

    Büyüklü küçüklü tüm yazarlar sevindi. Küçük yazarlar sevinmeye, inci giber diye bağırmaya yer arıyorlardı zaten, sebepsiz de yapardı muallakler.

    Büyük yazarlar ise yeni tasarımın inci'yi dirilteceğine dair kırılgan bir umut beslemekteydiler.

    Günler, aylar geçti. Serkan ve ekibi yeni tasarımı yürürlüğe soktular. ilk birkaç gün boyunca isteyen yeniyi, isteyen eskiyi kullanıyordu. Sözlük bütünlüğünü sağlama adına Serkan bunu yasakladı. itirazları değerlendirmeye bile almadı. Yazarların resmi olarak bir hakkı yoktu ki sözlükte.

    part10

    Aylar sonra yeni ve eski yazarlar sözlüğün resimli, sarı halkine alışmışlardı. Eski gri ekranı hatırlayan bile yoktu artık.

    Serkan bey bu kabullenme karşısında sözlüğe reklam almaya karar verdi.

    Yazarlar artık eğlenmek için değil, site daha çok hit alsın, Serkan ve ekibi reklamlardan daha çok para kazansın diye yazıyorlardı.

    Üyeler bir Serkan'a, bir de daha en başta paragöz diye beğenmedikleri Sesege'ye bakıyor, arada bir fark göremiyorlardı.

    Son.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster