/i/Tespit

  1. 101.
    +38 -8
    21 - Solcuyum diyip amerikan gibi yaşarlar . (bkz: tatlısu solcusu)

    22 - sosyalmedyadaki milliyetçi gençlere bordo klavyeliler veya klavye delikanlısı gibi lakaplar takıp dalga geçerler ama kendileri starbuckstan twittere girip "kahrolsum kapitalizm kahrolsun akp" diye twit atacak kadar beyin özürlüdür

    23 - siyasi görüşleri chp falan değildir . siyasi anlayışları akp ne derse tersi veya akpye ne zarar verecekse o dur. Haber doğru yada yanlış olsun önemli degil yeterki akpue zarar versin . hatta sırf akpue zarar vermek için pkklılarla aynı meydanda eyleme giderler ve bu yaptıklarına da dayanışma derler (bkz: geziparkı)

    24 - çevreci takılırlar ama hayatlarında bir dal fidan ekmemişlerdir. akp nin kestiği ağaçları görüp chpninkileri görmezden gelirler.

    25 - hümanist takılırlar ama türk ırkına saygıları yoktur

    26 - yeniçeri i gibidirler bu ülkeye faydalı birşey yapılsın istemezler ve yapıldığı zaman da ençok onlar faydalanırlar. (bkz: marmaray) (bkz: boğaz köprüsü) (bkz: metrobüs) (bkz: ankaray) (bkz: ankara bulvarı) (bkz: öğrenci devlet bursları)

    27 - yabancı filmlerde gördükleri şeyleri yapmaya bayılırlar ve en çokta bu yaptığı şeyleri ortamlarda anlatmayı ve sosyalmedyada milletin gözüne sokmaya bayılırlar .en basitinden starbucksa gittiğini belli eden bir fotoğrafı instagramda paylaşması gibi.

    28 - islamdan nefret ederler . besmele çeksen ortamı ter ederler. Onlara göre bütün müslümanlar yobaz ,gerici , mal, zütkılı,14 yaşında ecliliği hoş gören insan müsfetteleridir.

    29 - alagavattırlar. onlara göre modernlik çıplaklıktır. atatürkün bahsettiği çağdaşlığı soyunmak olarak algılarlar . onlara göre namus iki bacak arasında değildir .(bu tiptekileri inci sözlükte de bulabilirsiniz)

    30 - entrileri çok uzundur. Sanki çok yazınca cok bilgili olarak algılandığın zannederler. Hele bir iki tane de yabancı kelime serpiştirdi mi tamamdır artık ordinaryus profsunuz (bkz: boş teneke çok ses çıkartır)

    31 - (bkz: ) yi çok kullanırlar
    ···
    1. 1.
      +2 -9
      Ulan ibine laf arasında sen bizede laf sokuyorsun. Gibtir git Dexter ve onun takımının rekldıbını başka yerde yap. Ekşi diye bizede sokuyorsun lafı. Inci Sözlük olarak bizde gezi parkındaydık. Huur çocuğu hadi başka Kapıya burası bizimdir.
      ccc incisozluk ccc
      ···
    2. 2.
      +5 -3
      @2.3.1

      Peki sen hiç utanmadın mı pkklılarla aynı meydanda slogan atmaya

      Bi de biz inci sözlük olarak ordaydık diyor primci oç
      ···
    3. 3.
      +4 -3
      Sen dexterin kanallarını seyrettiğin için orada pkk vardı sanıyorsun. Binlerce milliyetçinin orda olduğunu bilmiyorsun. Bir iki resme bir iki dedikoduya hiç düşünmeden inanıyorsun. Herkeste Türk bayrağı vardı kardeşim. Hiç gitmediğin görmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun. Sana ne desek boş. Sen pkk ile pazarlık yapan dexteri savunmaya devam et.

      Tanrı Türk'ü korusun, geri kalanları zaten Dexter koruyor.
      ···
    4. 4.
      0
      inci sözlük olarak gezi parkındaydı diyor ajajahaha amk tek basına mı gittin?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster