/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html
  1. 1.
    +4 -2
    Türk ırkını ve kültürünü korumak, kurtarmak için önce ithal islamist görüşlerden kurtulunması gerekir.
    Türklerin ilk dini paganizmin bir türü olan Tengrizimdir.

    Bu sadece Türk ırkı için geçerli değil aynı zamanda diğer ırk ve milletler için de geçerli olan bir durumdur. Zaten paganizm evrenseldir, Tanrı ve Tanrıçaların ülkelere göre sadece isimleri değişir. Türklerdeki Tengri, Mısırlılarda Ptah, Norse mitolojisinde Odin/Wotan'dır, Sanskritçede Satan (Eternal Truth anldıbına gelir) olur. (Arapçadaki 'Şeytan' da Satan'dan türemedir, Sanskritçe Arapça ve ibraniceden daha eskidir.)

    Öğretiler her zaman aynıdır, mükemmelliğe ulaşma, Tanrılar gibi olma-- Satan'ın her zaman istediği budur http://www.angelfire.com/.../serpentis666/garden.html
    Burada kafanız karışabilir, ancak anlamanız için öncelikle bu yaşınıza kadar empoze edilen dini öğretileri ve ateizmi dışarıda bırakmanız ve olaylara objektif bir şekilde bakmalısınız. Verdiğim link ingilizce gerektirir, o yüzden konuyu dağıtmamak adına başka bir başlıkta Satan ve paganizm öğretilerini açıklayamayı planlıyorum.

    Düşmanın getirdiği dinler insanların milli ve ırki özelliklerini yitirmelerine sebep olmuştur. Eğer dinlerdeki "tanrı" yerine "devlet" i koyarsanız komunizm öğretileriyle karşılaşırsınız. Hem Türk hem yabancı birçok profesör komunizm ve hristiyanlık aynı zamanda müslümanlık arasında fazlasıyla benzerlik olduğunu söylemiştir. Hristiyanlık ve Komunizm için bu sayfaya bakabilirsiniz: http://dawn666blacksun.an...nism_is_Christianity.html http://see_the_truth.webs...Xianity_and_Communism.htm ingilizce gerektirir, ama ben sözlerden alıntı yapıyim,

    "Christian theology is the grandmother of Bolshevism.” - Oswald Spengler

    "..the world's first socialist state was established in Paraguay and was based on the ideas of Catholic Jesuits before Marx created his teachings." (Dünyanın ilk sosyalist devleti Paraguay'da, Marx öğretilerini yaratmadan önce, Katolik Cizvitlerin düşünceleri doğrultusunda kurulmuştur."

    "The "Society of Jesus" - the Jesuit religious order - in the Catholic Church was roughly equivalent to the KGB in the Soviet Union." (Katolik klisesindeki Cizvit örgütü Sovyetler Birliğindeki KGB'ye denktir)
    Yukarıdaki iki söz Pravda'dan (komunistlerin genel gazetesi) alıntıdır.

    Avrupa ve ABD'deki Neo-nazilerin çoğu Nazilerin Hristiyan olduğunu savunurlar, buna denk olarak da Hitler'in Hristiyanlıkla ilgili politik sözlerinden gösterirler. Halbuki Hitler'in Odin için şiirler yazdığı bilinmektedir. Hatta Papayla görüşmekten kaçınmıştır.
    Nasyonel Sosyalist Parti'deki üyelerin çoğu pagandı. Nazi partisinin kullandığı semboller bile pagan sembolleridir. Hristiyan içerikli her türlü şey yasaktır. Hatta yılbaşını da Yaz Gündönümüyle kutlamışlardır. Bu konuyla ilgili şu sitelere bakın: http://www.angelfire.com/...66blacksun/Symbols666.htm
    http://webcache.googleuse...d=1&hl=en&ct=clnk
    Himmler ve Paganizm http://dawn666blacksun.angelfire.com/Himmler.html

    Nasyonel Sosyalizm öğretileri de pagan öğretileriyle aynıdır. insanların mükemmelliğe ulaşması hedeflenir, tamamen doğanın düzeni baz alınır.

    Yahudilerin düşman olma durumu tarih boyunca tekrarlanan bir durumdur. Antik Roma'da bile insanlar yahudilerin insan kurban ritüellerinden ve taşkınlıklarından dolayı şikayet etmişlerdir.
    Yahudiler kendi suçlarını örtbas etmek için her zaman Paganizmi kendilerine kurban olarak seçmişlerdir (bugün olduğu gibi) (bkz: ). Bu sayfada http://dawn666blacksun.an...ewish_Ritual_Murder2.html Yahudilerin 2000 yıllık ritüel cinayet kronolojisi ve dünyanın her yerindeki insanların bu durumda yahudileri kovma eylemi göstermesinden bahsedilir.
    Yahudi düşmanlığı, hatırlarsanız, Antik mısır firavunlarında çok sık rastlanan bir durumdur.
    Örnek vericek olursak, firavun Merneptah, Ptah (Satan)'ın emriyle yahudilere karşı savaş açmıştır.

    Satan, bu günde, iletişimde olduğu insanlara, israil ve yahudilerin yok edilmesi gerektiğinden bahsetmiştir: "Israel is going to get what she deserves" -Satan
    Regarding the Jews: "THEY ARE *NOT* MY PEOPLE" -Satan ( http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html )

    Satan, Lilith ve Powers of Hell de dahil olmak üzere, komunizmin yok edilmesi gerektiğinden söz etmişlerdir:
    "Several also in the JoS ministry are all getting the same message from Satan and the Powers of Hell - destroy communism" http://deathofcommunism.weebly.com/en.html

    Bu bilgileri kendim 1.elden onaylayabilirim.
    ···
   tümünü göster