/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    Panpalar bu olaydan sonra ben herkesin gozunde capkin karizmatik yakigibli Atilla oldum.

    Nurten diye bi kiz vardi, o da yavsadi bana. 2 hafta ciktik. Kiz opusmek istemiyodu, benimde gotum kalkti amk opusmuyosan ayrilalim ilerde evleniriz dedim, kabul etti. Cocuk akli amk sanki o kadar sene birbirimizi bekliyecez. Hergun konustum Nurtenle, ayrildik ayrilmadik ne fark etti amk zaten opusmuyoduk sadece konusuyoduk oyle devam ettik, ama ben ayrilalim dedigim icin baska kizlarla konusabilirdim, yolu acmistim yani.

    2 sene sonra orta okula gittim. Panpalar avrupada ilk okul 11 yasinda kadar. 11 den 14 e kadar orta okul. Turkiye sistemini bilmiyorum.

    Neyse 11 yasindayim, okul basladi. Her kiza yavsiyom amk, herkesle tanistim ilk haftadan. Tabii bu 2 sene icinde Nurten bana ask mektuplari falan yolladi, bende karsilik verdim. Evlenecektim onunla arayi sicak tutmak lazimdi.

    Sene ortasina kadar hic bir kizla cikmadim amk, okulu dusunuyordum, birde Nurten cok hosuma gitmisti onunla konusmak yetiyodu bana. Hayaller kuruyoduk. Su evi aliriz, ben su isi yaparim sen su isi yaparsin, bilmem kac cocuk yapariz isimleri su bu olur yok ebeyin a... Neyse cocuk muhabbetleri.

    Kendi kendime iyim lan diyodum ciddi bir erkegim falan. Ama uzun surmedi panpalar. Bir kiz geldi bizim sinifa sene ortasinda... Muhtesemdi beyler... Adi Laura... Sarisin mavi gozlu cok guzeldi lan.
    Ama kendimi kaptirmamam lazimdi, nede olsa ben karizmatik Atilla ydim amk, o bana yuruyecekti ben degil. O istiyecekti beni.
    ···
   tümünü göster