/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Dedim kiza aksam bizim mahallede bulusalim falan tamam dedi. Parkta bulustuk, benim grup komple orda amk hepsi turk, erkek kiz karigib beni izliyo. Bir ben vardim aralarinda boyle kiz meraklisi birde onlara gore kolay ayarlardim. Panpalar yakigibliliktan degil bence bu, herkes bana yakigibli derdi ama kendimi ozel bulmuyordum. Tek avantajim onlara gore ozguvenimin haddinden fazla olmasi.

    Amk cok guveniyodum kendime her bi taku beceririm ben diyodum, beceremezsemde giberim amk ne takuma yariyacak diip salliyodum isi. Yani hic bir zaman kendimi kucuk dusurmedim kendi dusuncelerimde.

    Neyse parkta bulustum hayatimin ilk manitasiyla. Kiz cektim kenara. Yasladim agaca amk. O bana bakiyo ben ona bakiyom. Ama panpalar oyle boyle deil, kizin bi bakisi var amk gozleri beni gib diyor. Yas 9 amk onunki 10 bu yasta oyle bakilirmi lan ? Bakiyor vallah. Yavas yavas yaklastim. Nefesini hissediyorum panpalar. Ilk defa kiz opucem amk. Sicak nefesini hissettim kendimden gectim lan. Kizlarla cok konusurdum gulerdim eglenirdim ilgim vardi ama hic bi tak olmamisti simdiye kadar.
    ···
   tümünü göster