/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -5
    Beyler öncelikle üşenmeden okumanızı rica ediyorum.

    Öncelikle Türkçülük hakkında bilmeniz gereken bir şey söyleyerek başlıyorum. Türkçülük davası tüm Türkleri ve yardıma muhtaç mazlumları tek bir çatı altında toplayıp korumaktır.

    Günümüzdeki ülkücülerin davalarında haberi olmayıp 17 yaşında takım elbise giyerek ocağı çay ocağına çevirmişlerdir. Tek dertleri kavga olursa arkamda ocak olsundur.

    Bildiğiniz gibi ülkücüler Tanrı dağı kadar Türk hira mağarası kadar Müslüman sloganını kullanırlar genelde. Fakat Türkçüler bu slogana Hira mağarası kadar müslüman sloganını eklememişlerdir. Peki neden? Dinsiz oldukları içinmi?

    Tabii ki hayır. Türkçüler dine asla karşı değildir. Fakat dinin toplumsal yapıyı bozmasına karşıdır. Yanii islamla birlikte Türklerin araplaşmasına karşıdır. Bu yüzden davalarına dini katmazlar.

    Şimdi gelelim kürtler mazlum olursa ne yapar Türkçüler sorusuna. Bakın kardeşlerim mecliste kürtleri temsil ettiğini söyleyen bir parti var. Ve bu temsil ettiği kesim yaşadıkları bölgede vergi, fatura vs. giblemez ve polise taş atarken bunun adı vatan hainliğidir başka bir açıklaması olamaz. Ve bizim davamızda vatan hainliğinin cezası ölümdür.

    Son olarakta atsız ve türkeşin birbirinden ayrılma nedenleride Türkçülük ve ülkücülük farklılıklarıdır isteyen olursa araştırabilir.

    Edit : (bkz: bir doktordan mesaj var)
    ···
   tümünü göster