1. 1.
    +15 -3
    Okuyup, beğendiğim birkaç k*rt fıkrasını sizinle paylaşmak istedim. Lütfen bildiğiniz güzel birkaç fıkra varsa siz de ekleyin.

    1.Bir grup bilim adamı kendilerine göre dünyanın çocuk yapmakla meşhur üç ırkı üzerinde bir çalışma yapmaya karar vermişler. çalışmanın amacı bu üç ırk arasında aynı süre içerisinde en fazla çocuğu kimin yapacağı.bu çalışma için birer adet arap, hintli ve soysuz k*rt hewalini çalışmanın yapılacağı tesise getirmişler.

    çalışmaya göre arap, hintli ve k*rte birer adet dişi maymun verilecek ve yıllar sonra gelip dişi maymundan kimin daha fazla çocuk yaptığını görecekler. çalışma alanına geldiklerinde k*rt olan, bu xalişmenin qalibi bellidir bu edemlar bağa raxip olamazdır diye de meydan okumuş ve herkes kendisine ayrılan odalara maymunlarla beraber geçmiş ve çalışma başlamış.

    aradan yıllar geçtikten sonra bilim adamları çalışmaların yapıldığı odaların kapısını açmış ve sonuçlara bakmışlar.
    ilk önce arabın odasına bakmışlar. arap, geçen süre içerisinde toplam üç çocuk yapmış. kendisini tebrik eden bilim adamları diğer odaya yönelmiş. diğer odada hintli bulunmakta. kendisi dişi maymundan toplam beş çocuk yapmış. bilim adamları oldukça etkilenmişler ve hintliyi daha fazla tebrik etmişler.

    sıra gelmiş asıl merak ettikleri ve diğer rakiplerine meydan okuyan k*rdün odasına. kapıyı açtıklarında şok olmuşlar. çünkü aradan geçen yıllar içerisinde k*rt, sadece bir çocuk yapabilmiştir.
    bilim adamları şaşkın bir şekilde k*rde sen çok iddialıydın ama yapa yapa sadece bir çocuk yapabilmişsin ne iş diye sormuşlar.

    k*rt sinirli ve öfkeli bir ses tonuyla, nö yapaq hewal bağa vermişseniz erxek maymuni enca bir dane yapabilmişem demiş.

    2. Mezopotamya eşeği k*rdün teki vize almak için abd konsolosluğuna başvurmuş. görevli sormuş suudi yanıtlamış:

    +name?
    -davar yöngeci
    +sex?
    -5 times per week...
    +no no! male or female?
    -male, female, sometimes donkey.

    3. bir gün k*rt babası eşekçi oğluna geneleve gitmesi için para ver, çocuk gider bu olayı ablasıla paylaşır. ablası da ya parayı başkasına vereceğine bana ver, benle yap der ve çocuk anlaşır. sex'in orta yerinde ablası kardeşine döner:
    -wallah seninki de babeyinki gibi bağa büyüktir
    +he walla anam da öyle söyliyirdi geçen.

    4. amerika'da bilim adamları soyu tükenmiş eşeklerden sadece bir tane dişinin kaldığını görmüşler ve bunun insan spermiyle üreyebildiğini bulmuşlar. dünyayı gezmişler. demişler ki "50.000 liraya eşekle birlikte olan var mı?" afrika, amerika, rusya hiçbi yerden adam çıkmamış en sonunda gelmişler şırnak'a.

    bakmışlar dayının biri kavun toplayıp kamyona yüklüyor. demişler dayı durum böyle böyle, 50.000 liraya şu eşekle birlikte olur musun
    dayı 2 dk düşünmüş demiş ki "lo hewol burda bekleyin hele" atlamış kamyona gitmiş. 1 saat sonra dayı uzaktan gelmiş. adamlar sormuş dayı nerden? dayı demiş 30.000e kamyonu sattım, 20.000i de sağdan soldan topladım geldim.

    5. Türk mühendis almanya'ya gider, ağır sanayide vinçler henüz almanya'da yeni kullanılmaya başlanmıştır. alman ve türk mühendis aralarında sohbet ederken, alman büyük bir gururla vinci göstererek özelliklerini anlatır, işleri ne kadar kolaylaştırdığından bahseder. ardından nükteli bir üslupla türk'e dönerek: "var mı sizin ülkenizde bu kadar ağır şeyleri bu kadar yükseğe çıkaran bir alet." der. Bizim türk; "evet,var" der. Cevaba şaşıran alman ikinci soruyu sorar "Hadi ya,a dı ne ki?" türk cevabı yapıştırır "k*rt".

    6. haso ile hüso'ya artık leş bir k*rt olmaktan bıkmışlar.

    haso: lo hüso keşkixe türk olaydık
    hüso: lo nasıl olur ki?
    haso: şıha soralım

    şıha gidilir.

    haso: şıhım biz çok sıkıldık k*rt olmekten. artıxın türk olmak isterik.
    şıh: şu büyük dağı görürsiz mi? o dağın en tepesine çıkıp 3 kere türk oldum diye bağırırsaz türk olursuz.

    haso ile hüso düşer yollara. biraz sohbet biraz muhabbet, birbirlerine yengelerini anlatırlatken en tepeye gelirler. ama tek başına çıkılması mümkün olmayan 3 metrelik bir kaya vardır en tepede.

    haso: lo hüso bir omuz at da ben çıxam, seni de çekirem

    hüso omuzu atar, haso taşın tepesine çıkar.

    haso:türk oldum türk oldum türk oldum
    hüso: lo haso haydin beği de çeq da yukari
    haso: gibtir dıbına koduğum k*rdü!

    7. Dağda yaşayan maymundan bozma 10 k*rdün karşısına aniden bir cin çıkar. cin der ki hepinizin birer dilek hakkı var. 1. k*rt beni türk yap der, k*rdün biri kıkırdamaya başlar. 2. k*rde sıra gelir ve o da aynısını diler, bu sefer k*rt sırıtmaya başlar. 3 4 derken sıra bu gülen k*rden gelir. cin der ki sen ne istiyorsun bakayım keko? o da hepsini tekrardan k£rt yap demiş.
    ···
   tümünü göster