/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8 -1
    Canım sıkıldı ve aklıma geldikçe utanmamı sağlayan olayı buraya yazıp rahatlarım diye düşünerekten yazıyorum. Umarım bir daha yatmadan önce düşüncelerime girmez amk.

    Lise 1 in son ayları dersler falan bitmiş amk salmışız taşşağı oturuyoruz sınıfta. Ders dil anlatım, hocada serbest bıraktı sınıfta volta atıyor dıbına koduğum.
    Boş yerler olmasına rağmen makara yapmak için 3 kişi oturuyoruz ben ve sınıftan en samimi sayılabilecek 2 arkadaşım. ishal vardı birazda karnım baya ağrıyordu. Karnımın ağrısına dayanamayıp hafiften salayım dedim sıçma korkusunu göze alaraktan. Hafif salarım diye düşündüm hacı hani ocağın altını açarsın ya "pıssssssssssss" diye bir ses gelir, sesle beraber sıcak havayı zütümde hissettim yani. Bu binlerde iyi arkadaşlar ama birşey olduğunda saniyesinde satarlar.

    Pısss diye çıkan gaz öyle bir koktuki haşlanmış yumurtayı 1 hafta çantada bıraksan öyle kokmaz. Yıllardır hayatımda ilk kez kendimden iğrenmeme sebep olan kokuydu. Çaktırmamak için hemen ıyyyy ne koktu ya kim yumurta getirmiş falan yaptım, yanımdaki ibişler hemen satıp ıyyy falan diyip ortalığı gibiştirdiler. Sınıfın kızlarıda ıyyy sürüsüne katıldı.

    Hoca noluyor falan diye bizim sıraya yaklaşırken birden durdu. Duvara doğru odaklandı bir kaç saniye, gözleri doldu sınıftan çıktı. Onu bu kadar duygulandıran ney hala bulamadım yıllardır
    ···
   tümünü göster