/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    dıbına kodumun malı bu fotoğraf akplileri değil insan olanı kudurtur. Yüz binlerce insanı suçsuz yere öldürten, milyonlarca insanı ülkelerinden sürdüren esedi destekleyen huur çocukları elim ayağım titredi.
    ···
    1. 1.
      0
      Onlar bizim basının uydurması çoğunlukla adam sizin sürekli yapılsın dediğinz şeyi yaptı ve öso gibi terör örgütleri ile savaştı. Sivilleri katleden ise öso gibi ışid gibi örgütler.
      ···
    2. 2.
      0
      basın uydurması mı? dıbına koduğum kaç milyon kişi göç etti, kaç yüz bin kişi öldü, basın uydurması dediğin şey abd ikiz kuleleri olur. burada boş boş muhabbet yapıyorsunuz. sizin gibiler dediğin ne onu da bilmiyorum. ben düşünce olarak anti-militaristim, akpli falan değilim. mazlumu savunuyorum burada, he siz suçlu lanetleyip mazlumu savunmayı akpliler ya da başka bir siyasi görüşlüler olarak görüyorsan o siyasi görüşlüyüm sana göre.
      ···
      1. 1.
        0
        sen şimdi esad binlerce insanı katlediyor diyorsun ya, yarın pkk gene türkiyeye saldırır türkiye'de operasyon yapıp pkklıları öldürdüğünde birileri çıkıp "türkiye binlerce insanı katlediyor" der o zamanda hop hop hoplamıcan koçum. 2si aynı şey mi ? evet aynı şey.
        ···
      2. 2.
        0
        gördüğüm en salakça yorumlardan biri, pkk tüm dünyanın tanıdığı bir terör örgütüdür. kimse pkk'yı vuruyor diye türkiye binlerce kişiyi öldürüyor demez, esed sivil halkı vuruyor. aradaki farkı anlamıyorsan zaten kafana sokuyum.
        ···
      3. 3.
        0
        ne sivili neden sivili öldürsün kendine zarar amk malı orda teröristler aynı pkk gibi gerilla taktiği yapıyor vuruyor baskın yapıyor sonrada şehrin içine kaçıyor ki sözde oralar boşaltılmış milyonlar ayrıldı ülkeden ordu da tespit ettiği yeri vuruyor vurmasın ülkenin anasını mı gibsinler ?
        ···
      4. 4.
        0
        sivilleri öldürüyor, nedeni otoriteyi elinde tutmak, kaddafi de aynı taku yemişti sonu ne biliyoruz, esedin de sonu öyle olacak, belki esed halkına daha çok zarar verecek, belki biraz daha uzun dayanacak kaddafiye göre ama aynı tak yolunda ölecek, iktidarı kaybetme korkusuna ne yaptıklarını şaşırıyorlar huur çocukları, gerçi esed şuan elindeki toprakların yarısını kaybetti, diğer geriye kalan topraklarını korumaya çalışıyor ama uzun sürmez bu da. sırf dexer düşmanlığınıza mazlumları öldüren insanları destekliyorsunuz. umarım sonunuz o masumlardan beter olur.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster