/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -2
    Biraz anlarım pšikolojiden ve bu pankartları okuyunca yine başkaları için utandım. Sen eğitimli adam olacaksın nedir derdin? Sana birisi ne düşünüyorsun demedi yaranmı varda mezuniyet hakkında değilde siyaset hakkında gayet itici ilkokul düzeyinde espri yapıyorsun? Birçok kez gördükki mühendis değil terörist yetiştiriyor bu ämına kodumun okulu. Bizi temsil edecekse adam gibi biri etsin, konyada,urfada, trabzonda okusun ama adam olsun adam! akpli değilim zaten okuma yazma bilen bir "insan" burda parti davası yapmadığımı anlar.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Bu ülkede yalnızca eğitimli insanlar politizeo lmuş durumda bu yüzden senin gibiler anlayamaz onları. Daha da kötüsü karşı çıkar.
      ···
    2. 2.
      0
      ilk olarak onlar reşit bireyler birader. ellerine geçen ve topluluğa fikirlerini duyurma fırsatı olan bu günü en iyi şekilde değerlendiriyorlar. yani normal bir bireyin yaptığını yapıyorlar dıbına kodumun davarı seni. hemen saldırma.
      ikinci olarak terörist demişsin.
      ne yaptılar da terörist oldular?
      gaz fişekleriyle insanların gözünü mü çıkarttılar?
      yoksa oturan kadınları mı dövdüler durduk yere?
      sırf fikirleri sana ters adamlar diye terörist mi oluyor he beynini gibtiğim?

      ayrıca ilkokul düzeyinde espri diyorsun.
      eğer bilsemde filan eğitim görmediysen(ki yazdıklarına bakarak böyle bir şey imkansız) abartıcam derken takunu çıkartıyorsun demektir.
      o pankartlar gibi ince gönderme yapan 10 adet slogan hazırla at buraya.
      hadi bekliyorum.
      ···
    3. 3.
      0
      dıbına soktuğumun komünist davarları hemen arka çıkın amk tayyibide gibeyim bunlarıda gibeyim sizide gibeyim. Ne yaptılarda terörist oldu diyorsunuz, terörizm sadece molotof atmak yada birilerine saldırmakla sınırlı değil. Halkı baskı altına alacak hatta en basitinden terörist aktivitelere paralel ilerleyecek her eylem potansiyel terörizmdir. Sanki Çukurovadan yada SDÜden bahsediyoruz Odtü ulan Odtü! Komünizm adı altında her türlü Türk düşmanlığı yapan huur çocuklarının çıktığı okul. Adamsanız değil deyin, burası sadece eğitim veriyor olay yok güllük gülistanlık deyin. Fikrin ters olması ayrı zehirli fikirlerin eylemlere dökülmesi ayrı. Sen profil fotoğrafına che koyarsan çıkıpta kaldır deme hakkım yok çünkü kendi hakların çerçevesinde kendi sınırlarında paylaşım yapıyorsun. Fakat sen ve arkadaşların dağa çıkarsanız, ülkenin manevi değerlerini aşşağılayıp yanlış hareketler yaparsanız bende tepkimi koyarım.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster