/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6
    herkesin düşünmesi gereken ve eleştirilmesi züt isteyen konuyu güzelce ifade etmişsin panpa. eklemek istediğim bir kaç şey var üzerine bir de.

    dediğin gibi şehit diye diye ölüme sürüklüyorlar gencecik çocukları aq. çocuklara vatan adına ölürseniz kahraman, şehit, asil olursunuz, ailelerine de onurluca yaşarsınız demeseler neden insanlar ölüme koşa koşa gitsin ki ve neden aileler böyle bir kötü olaydan gurur duysun ki? resmen insanları enayi yerine koyup canlılarını alarak kendi taht ve çıkar savaşlarında piyon gibi harcıyorlar aq ülkesinde.

    iki üç günü bırak, 1 tane şehit asker haberi yapılır ertesi gün unutulur. gerçek bu iken, ülkenin embesil cumhurbaşkan her gibe karışıp sırf başkan olamadığı için 400 vekil adına ülkeyi terör yuvasına çevirdiği için aslında ölen tüm askerler bu gavatın taht kavgası için ölüyor.

    berbat bir zihniyet bu işte. ama yeni yeni insanlar uyanmaya başladı artık. devlet denilen şey, halkının emniyetini korumak ve huzurunu sağlamak adına halklar tarafından inşa edilmiş bir kurumken, her bir halkı sonuna kadar korumak iken şimdilerde tam tersi oldu. devlet halkın öneminden çok kendi varlığını sürdürme peşinde. insan canı devletin ilelebetliğinden daha az önemli. işler tam tersine döndü. daha da ileri gitti ve devlet sırf güçlü kalabilmek için kendi halkını yer yer katletti yer yer kendi ülkesine bomba atmak istedi. kastım istihbarat servisi. ne tak yedikleri cidden belli değil. bir sürü faili meçhul var gibtimin ülkesinde.

    ama gene de böyle düşünen insanlar her gün git gide artıyor. kendilerinin artık şehit olacaksın ya diye kandırılarak bir piyon ve yem olarak kullandırıldığının farkına varıyor. bu güzel bir şey. ağzına sağlık panpa.
    ···
   tümünü göster