/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Bir şey dikkati mi çekti, sağ en başta sarıklı yaratığın yanın da ki yaratık Türk bıyıklı ve Türkistan beresi takıyor tipi de Asya Türkleri ile aynı bura da anlatılmak istenen de acaba Atatürk Türkçü-Turancılara da bir darbe mi vurdu? bunu mu kast ediyor ki benim bildiğim Atatürk iyi bir Türkçüdür ve Türk halkına verdiklerini hepimiz biliyoruz, yoksa gerçekten de Bir darbe vurdu da bunu biz mi bilmiyoruz karikatürist o dönemde yaşadığı için biliyor olabilir, kafamda deli sorular..
    ···
    1. 1.
      +1
      Atatürk'e turancı deme gafletinde bulunmak tarih bilmezliğin daniskasıdır Atatürk milliyetçiliğinden habersiz olmaktır.

      Turancılık ideali ırk esasına dayanır Türk olmayan her şeye karşı çıkılır tüm eylemlerde milli olan kabul edilir. Bazı Türkçü gerizekalılar (bazıları) Ata'yı sevmezler Batıcı görürler onu halbuki bilmez ki o gibtimin salağı Atatürk'ün inkılaplarının hemen hemen hepsi Türk kökenlidir. En basitinden Laiklik Tuğrul Bey'den gelmedir.

      Atatürk bu ülkeyi ırk esasına göre değil vatandaşlık bağı ile kurmuştur. Atsız bu hususu eleştirir . (Uzun, acı, denemelerden sonra anladık ki pasaport vatandaşlarından fayda yoktur. demiştir )

      bilmem anlatabildim mi panpa
      ···
      1. 1.
        -2
        Sen Mustafa Kemal'in Turan ile ilgili söylediği sözleri bilmiyorsun galiba.

        Atatürk milliyetçiliği dediğin şey Ismetjan'ın trollemesidir.
        ···
   tümünü göster