/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 726.
    +36
    beyler bakın beyler diyorum binler demiyorum o yüzden buraya toplanın..
    öncelikle hepinize nekadar teşekkür etsem yeridir aldığınız rezler yazdığınız cevaplar için fakat sizler için tekrar bir kaç şey daha yazmak istiyorum neden bukadar sizi beklettiğim neden vs. gibisine toplu cevap verecem..

    size cuma akşamı bekletmeyeciğimi söyledim cumartesi daha hızlı olacaktım ama maalesef olmadı, bugün daha hızlı yazacaktım yine olmadı ne yazık ki mağlumunuz hafta sonu ve ben evde sürekli vakit geçirmiyorum.. fakat yarın pazartesi yine iş var sabah 5-6 ya kadar ofiste duruyorum bu aralıkta size burda durmadan yazacam inanın bu sefer sizde göreceksiniz ve anlayacaksınız

    neyse sürekli spoiler yemek isteyen binler var mesaj atıyorlar başımdan geçen hikayenin sonunu öğrenmek için, bakın binler ben size yazmıyorum diye okumuyorum sanmayın ama bilesiniz ki hepinize saygım çünkü siz burda adam gibi oturmuş beni dinlemiş hikayenin sonunu öğrenmek istiyorsunuz en doğal hakkınız zaten ama diğer hikayeyi dinlemek isteyenler var onların sağlığı için cevap vermiyorum..

    çok yavaş yazıyorsun diyen panpalarım için tekrar bir açıklama yapmak istiyorum; sevgi değer panpalarım sizleride teşekkür ederim fakat hikaye dünkü hikaye değil bu sebeple size doğru bilgi vermek amaçlı biraz daha yavaş kalıyorum anca toplayıp doğrulayıp yazıyorum..

    şarkı istemiştim, baya bir şarkı atan panpalarımız olmuş sizi unuttum sanmayın hepinize teşekkürler panpalarım..

    gececi tayfayı 2gündür üzüyorum biliyorum yazamıyorum yukardıda yazdım evdeyken çok fazla bilgisayar kullanmıyorum ama ofiste yardırıcam size söz..

    benimle telefonda konuşmak isteyen 2-3 panpam oldu onlarıda teşekkür ediyorum fakat ben kendimi ifşa etsem bile kızı ifşa edemem! lütfen anlayışla karşılayın..

    bu hikaye gerçekmi? diyen panpalar var evet hikaye tamamıyla gerçek, baştan sona her yaşanmışlık gerçek panpalarım.. kızın babaannesine küfür eden bir kaç tanesi olmuş nediyeyim bilemedim onları önce allaha sonra sizlere havele ediyorum..

    sen şehvetlenmiyormusun diye yazanlar olmuş onlarıda daha sonra açıklayacam..

    peki neden bize anlatıyorsun dersen iseniz sizleri sevdim panpalar içimden anlatmak geldi, anlatıyorum ilk enteryde de belirtmiştim dinleyer olsada olmasada ben anlatacam ki sağolun hepiniz canı gönülden dinliyorsunuz hakkınızı helal edin beni bukadar beklediniz..

    beyler duygunun farkında olmadan diğer isminide yazmışım SiZDEN TEK RiCAM O iSMi KALDIRIN kızın ifşa olmasını istemiyorum..

    ÖZET OLARAK HEPiNiZE TEŞEKKÜR EDERiM BiNLER, BENi DiNLEYEN DiNLEMEYEN.. SEViLiYORSUNUZ CANOLAR ÖNCE ALLAH'A EMANET SONRADA SÖZLÜKTEKiLERE EMANET OLUN..

    edit:hala rez alan panpalarımı gördükçe gözlerim yeşerdi, tekrar teşekkürler panpalar bakın size söz son sefer böyle bukadar gecikecem yarın gececi tayfaylada gündüzcü tayfayladı rezci küfürcü, kıza birşey olsun sana gösterecem tayfalasayda beraberim.. yurt dışı macerasından sonra dahasıda var allaha emanet..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster