/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -1
    -günden güne trend yerlerinin siyaseti aldığı. Zamqi qamqi mk diye değişik kelimeler kullanıldığı kelime demeye bin şahid lazım olan kelimemsi şeylerin kullanılıdığı başlıkların açılması.

    -salak salak kız arkadaşımı gibtim başlıklarından değerli yazarların önemli başlıklarının kaybolması

    -ve yazar alımının açık olması ki bunu serkan bilerek yaptı ne güzel kapalıydı ve açıldı liseliler akın etti serkan bunların hepsini biliyordu zaten populerliğinin artmasını istedi fakat içerik çöktü içerik sıçtı.

    -küfürlü nicklerinin kaldırılması tamam madem kaldırıyorsunuz peki niye örnek olmuyorsunuz ferrarisini satan muallak örnek olsun mesela kardeşim? ha burası küfürlerin özleştiği marsa çıktıgı yer buranın kendine göre bir argosu varken nedir bu? kaldırılma olayı?

    -trende gibim sonik tabiri caizse eften püften gibko şeylerin girmesi örnek olarak hadi beyler mal mal uplayarak trende sokuyoruz başlığı ihihi buna benzer başlıklar yüzünden değerli yazarların önemli entryleri başlıkları kayboluyor.

    son sözüm liselilere burası twitter facebook ve benzeri yerler gibi değil burası sözlük sözlük! ananın dıbına beton dökerim bütün mahalle abaza kalır gibtir git kardeşim yeter artık !

    içimdekileri söledim sevgiler saygılar ferrarisini satan ibinenin amk!

    bu kahroluşu izlemekten sıkıldım 1 2 ay a kalmaz daha kötü olacak!
    ···
   tümünü göster