/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 476.
    +28
    bizim tatil hastanede geçiyor tabii kimin umrundaki tatil? kimsenin.. her nekadar çok tanımadığım biride olsa benimde yüreğim yanıyordu ogün duygu ağlıyor onu gördükçe bende ağlıyorum kız resmen son anlarını yaşıyor gibi ağlıyor.. napacığımı bilmiyorum, duygu durup durup sinir nöbeti geçiriyor benim yüzümden diye dövünüyor ablam zor tutuyor

    ben bir günde 3paket sigarayı bitirdim hastenin önünde ulan bekliyoruz ediyoruz olmuyor vakit yine geçmiyor nasıl geçsin ki gözünün önünde yaşam mücadelesi veren yaşlı bir kadın ama sen hiç birşey yapamıyorsun..

    bir an hemşire doktor bey diye bağırdı o an beynimden vurulmuşa döndüm dedim gitti kadıncağız, duygu çığlıklara boğuldu ortalığı ayağa kaldırıyor iyice hemen yatışını verip sakinleştirici verdiler biraz da olsa dinlenecek ağlamayacaktı..

    inanırmısınız beyler 3.gün filan hastenin önünde iyice ümitlerimizi kestik o derece doktor geldi tip tip sırıtıyor(içimden geçiriyorum şimdi bu lavuk kötü birşey derse birde böyle sırıtıyor yüzünün ortasına indiricem) allah sevdiklerine bağışladı gözünüz aydın hasta gözünü açtı demezmi ulan mutluluktan havalara uçacaz.. duygu bu sefer üzüntüden değil sevinçten ağlamaya başladı.. ulan o an ne oldu bilmiyorum hiç tanımayıp sadece bir kaç kez konuştuğum insan için ne hale geldim bilmiyorum gülermisin ağlarmısın aynı o derece..

    gerçekten dualarımız kabul olmuştu doktorunda dediği gibi allah sevdiklerine bağışlamıştı benim küçük hemstirım daha fazla üzülmeyecek yada sevdiği insanı kaybetmenin acısını yaşamayacaktı(beyler ölüm çok zor allah kimsenin başına vermesin)

    yoğun bakımdan alıp normal odaya geçişini sağladılar duygu gitti yanına hala ağlıyor babaanne sana birşey olsa ben napardım, allah bağışladı seni bize filan.. ama babannesi kendine henüz gelemedi.. duygu yinede konuşuyordu.. ben ablama sarılıp ağlıyorum ablam anneme sarılıp ağlıyor.. neyse beyler sağ sağlim şükürler olsun ki kurtuldu..
    bu arada atladığım yerler olmuş kusura bakmayın babaannesi ameliyat oldu toplam 1haftaya yakın hastenede kaldık..
    ···
    1. 1.
      0
      kardeş 2 entryde 5 sigara bitirdim ne hale getirdin bizi amk
      ···
   tümünü göster