/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +28 -1
    devam ediyorum..
    hayatımız aynı anlattığım gibi mutlu bir şekilde geçiyordu..
    sürekli mutluyduk, asla ondan vazgeçemeyeciğimi biliyordum onunda benden..(ozamanlar günlük tuttuğundan bile haberim yoktu)
    artık yavaş yavaş bigiblet binmeyi öğrenmiş ben bıraktığımda kendide sürebiliyordu(sanki o benim çocuğum ben onun babasıydım ama hayır biz böylede mutluyduk)
    yazın gelmesileyde benim okulum kapanmış kısada olsa bir tatilim vardı.. duygu asistlık yaptığı için durumlar biraz daha farklıydı fakat yinede bu bizim birlikte oluşumuza karşı koyamıyordu, hafta sonları bütün gün birlikte olup hafta içide ya ben onlara yada o bize kalmaya geliyordu.. her akşam farklı bir film izleyip ertesi gün o filmi hiç izlememiş gibi bir birimize anlatır dinleyen de onu hiç izlememiş gibi hayretler içinde dinlerdi.. açıkcası birbirimize çok iyi rol yapardık ama mutluyduk biz böyle mutluyduk binler.. film izlemediğimiz günler olduğunda ya birlikte aynı kulalıktan şarkı dinler yada birbirimize kitap okurduk.. yapmadığımız şey kalmamıştı diyebilirim size, sağolsun ablamda bana çoğu zaman yardım ederdi ne yapıp yapmayacığım konusunda..
    en çok sevdiği şeylerden biride muzlu sütdü evet binler koskoca kız hala muzlu süt seviyordu, cafeye bile oturmaya gittiğimizde ya süt yada muzlu süt söylerdi.. neden bukadar sevdiğini sorduğumda küçükken en son babasının ona muzlu süt aldığını söylemişti.. bende babasız büyüdüm ama bu kızın hayatı tam anlamıyla dram tablosuydu.. neyse onun hiç bir istediğini yapmamazlık yapmıyordum çünkü onu üzmek istemiyordum ve zamanında ne zorluklar çektiğinide biliyordum.. oldumu olduğunu, olmadımı olmadığını anlar ağzını açmazdı.. (diğer huurlar gibi aşkım beni oraya zütür beni buraya zütür onu bunu al diye söylenmezdi)
    belkide içine atıyordu bilmiyorum ama söylemezdi işte binler..
    şarkı dinlerken listesi belliydi(liste derken belirli dinledikleri) romantik müzik, eski müzik ve türk sanat müziği..
    neden bukadar karışık derseniz, aklıma geldikçe ekliyorum kusura bakmayın artık sürekli belli bir yere bakarak yazmıyorum..

    neyse binler yazın gelmesiyle de havalar iyice ısınınca tatile gitme fikrimizi gerçekleştirme fikri gelmişti ama benim cepte neredeyse 5kuruş para kalmamıştı, kızın parasınıda alamam(racona sığmaz bilirsiniz)
    babama yine telefon açtım mevzuyu baştan anlattım.. en son durdu durdu herşeyi biliyorum oğlum ablan anlattı hesabına para yolladım umarım yeter yetmezse haber et diye söyledi(içimden ulan dedim baba madem biliyon niye söylemiyon anlattırıyon) sonra yine durdu oğlum kız arkadaşını alda bir ara yanıma gel bende göreyim bir bakalım ablan anlattı ama görmeden olmaz birlikte olduğun kızı diyerek güldü, bende tamam olur baba deyip güldüm kapadım.. (ulan mk ben nereye zütürecektim kızı yurt dışında ne tak yiyecektik) aklıma bu tür fikirler takılmaya devam ederken bankaya parayı almaya gittim tam 10bin vardı şok oldum beyler gerçekten şok olmuştum, işlemlerimi sorgularken öğrendim ki 5bin yurt dışından 5bin yurt içinden yatırılmış.. kimin yatırdığını öğrendim anam yatırmış kadın yememiş içmemiş benim rahatım için okadar para yatırmış yufka yürekli anam söylemedi banada..
    neyse binler paranın bir miktarını çekip duyguya böyle böyle diye söyledim kendiside biliyordu zaten olan biteni kabul etti.. çok olmasada bir kaç günlüğüne şehirden tek başımıza uzaklaşacaktık..
    dayımdan yazlığı istediğimde sağolsun beni kırmadan verdi yazlığın anahtarını.. sanırım bu bir rüya olmalıydı sevgilimle ilk kez başbaşa kalıp tatile çıkacaktım..
    tatilde gerçekten çok fazla eğleniyorduk birlikte denize giriyor birlikte geceleri oranın akşam pazarına gidiyorduk.. birlikte yüzüyor birlikte eğleniyor birlikte alışverişe çıkıyorduk ta ki duygunun telefonu çalana kadar, birlikte olduğumuz için inanılmaz mutlu.. o telefondan sonra bir an kızın suratı düştü ne olduğunu başta anlamadım sonra kendin den geçti.. zar zor uyandırıp nolduğunu sorduğumda göz yaşlarına boğuldu hıçkırarak ağlamaktan konuşamaz haldeydi..
    devam edecem panpalar bu arada yorumlarınıza baktımda bir kaç tane kendini bilmez kızı allah gibi anlatmışsın vs. cart curt gibi yorumlar atmış yapmayın beyler ben sadece ona karşı beslediğim duyguları birlikte başımızdan geçenleri yazıyorum siz ne yazıyorsunuz töbe yarabbi, ben kim ki allaha şirk koşmak lütfen beyler yazmayın şöyle şeyler..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster