/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    en gıcık verici anımı anlatayım o zaman. tamamen gerçek hiç uydurma yok ve sonunda küfür yiyeceğimi biliyorum.
    o zamanlar özel bi yerde çalışıyordum. 30 yaşında çok fit ve güzel bi kadınla arkadaş olmuştuk. alt katta başka bi firma ile çalışıyordu. kadına esen diyelim.
    bayağı sıkı fıkıyız bende 22 yaşındaydım o zaman. bana anlatıyor çıktığı erkekleri yediği haltları filan. hiç bana vereceği yönünde umudum yoktu o yüzden arkadaş olarak dinleyip konuşuyorduk işte kanka gibi. kısa kesecem bu bölümü anladınız işte.
    bi gün arkadaşlarla denize gidelim dedik mersin i bilen akyar ı da bilir. 7-8 dallama gittik. birde ne göreyim koskoca sahilde tek güzel hatun var o da esen. bikinisiyle gayet sexi. yanıma geldi naber sokuscu filan bayağı şok oldum aq. onunla arka kayalıklara gittik. güneş kremi sürdüm bikinisini çözüyormuş gibi yaparken foto larını çektim. ve gibemedim panpalar gibemedim:( neredeyse hadi gib demişti aq. ama bağırsaklarım çok kötüydü tuvalet paralıydı ve tek kuruşum yoktu. o zaman gibmekten daha keyif vericiydi sıçmak. arkadaştan bi lira aldım sıçmaya gittim:( 6 yıl geçti üzerinden ama ben hala üzülürüm:((
    ···
   tümünü göster