/i/Devlet

  1. 1.
    +14 -5
    dıbına kodumun salağı Atatürk öyle bişey dediyse kanıtla zütümün capsini atmazsam şerefsizim. Ayrıca Deniz'in banka soymasından size ne dıbına kodumun zütleri? Sanki babanıza veriyorlar parayı onlar halktan çaldı Deniz'lerde halktan çalınanı geri aldı. Cebine mi koydu halka dağıttı, millet bilinçlensin diye kullanıldı o para. Bankaları savunan ne kadar beyin özürlü varsa hepsinin beynini gibeyim, bankalar insanların iliğini kuruttu, asıl hırsız bankalar amk ne zaman anlayacaksınız bunu? Bu ülkeye sağcılar kadar kimse zarar vermemiştir bu ülkeyi 60 yıldır sağcılar yönetiyor gelinen durum ortada. Siz değil misiniz oğlum 6. filoya karşı namaz kılan? 6. filodaki emperyalist binleri korumak için solculara saldıran? Atatürk olsa sokacak mıydı emperyalistleri ülkemize? Madem bu kadar düşmandı Atatürk sosyalistlere neden Taksim'e kendi emriyle 2 Sovyet generalinin heykelini diktirdi? Neden gitti Lenin'le dost oldu? Neden bizim tarafımız batıdan çok Sovyetlerin tarafıdır diye Lenin'e mektup yazdı? Neden kitap yasağı varken sadece Lenin ve Nazım Hikmet ve sayamadığım Sosyalistlerin kitaplarını yasaklatmadı? Atatürk bir Sosyalist değilse bile anti emperyalist, solcu, ilerici, ırkçı olmayan, gerici düşmanı tam bir sol makinesi adamdır. Aşık değiliz ama hiç bir zaman düşman olmadık, Kürtçüleri görüp görüp solcuları kefeye koymayın. Bizim savaşımız emperyalizme, uşaklarına ve gericiliğe karşıdır. Bu ülke Denizlerin zamanında da, şimdi de Atatürk'ün bıraktığı ülke değildir. Atatürk'ün kurduruğu, köylüleri bilinçlendiren köy enstitülerini sırf Komünizm'i yayıyor diye yasaklattınız.
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      gibip atmışsın dostumda bu herifler cahil uğraşma anlamazlar
      ···
    2. 2.
      +1
      @10 adamsın.
      ···
    3. 3.
      -1
      kökünü kazıyın dememiştir ama farklı şekilde bu anlama gelen şeyler demiştir. komünizm, türk dünyası’nın en büyük tehlikesidir. her görüldüğü yerde ezilmelidir.
      biz ne bolşeviğiz ne de komünist; ne biri ne diğeri olamayız. çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. vs vs vs
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster