/i/Devlet

  1. 1.
    +72 -22
    Haklısın özgürlük, çarşaflıyken istanbulda yoğun bir hastanenin ortasına ayakta sıçabiliyorsun, özgürlük budur
    Ayrıca iç çamaşırıda giyilmediği anldıbına geliyor bu durum, nasıl ahlakı olan bir insan iç çamaşırı giymez, ne için giymez? iş hızlı görülsün diye sanırım, hocaya cin çıkarma bahanesı ıle kocanla beraber git, hoca karına 5 dk git gel yapsın, nasıl olsa iç çamaşırıda yok, sonra gavat koca bi de hocaya para ödesin, asıl gavatlık budur amk. izmirlilere gavat diyenler kendi karılarını hocaya düzdürmeye zütürüyor bir de para veriyor hocaya, asıl gavat kimmiş hehe, izmirli değilim bu arada
    ···
    1. 1.
      +4
      bak onu unuttum pnpa tamda ilk yazdığım cümleye örnek olcaktı amk
      yazdığın için helal olsun koca yürekli adam
      ···
    2. 2.
      +3
      Beyinlerini gibim diyecem ama beyin yokki amk ninjalarında
      ···
    3. 3.
      +13 -24
      Sen cok akıllısın. Araba lastiklerinden taks maçlarına kadar hepsinin reklamı özgürlük olduğu için çıplak kadınlarla yapılıyor di mi? O çıplak kadınlar köle değil carsaflılar köle çünkü dısgörünüsten bağımsızlar di mi?
      Siz sadece moron değil aynı zamanda düşük IQlu aptallarsınız
      ···
    4. 4.
      +1 -2
      önde gözüksün diye buraya yazıyorum. amk kemalisti sizin o kemalist bacılarınızı az gibmedik ne yani zütünü başını göstermekten haya eden insanlar var diye arap geleneği mi oluyor? velev ki arap geleneği ulan sanki senin bacın bozkurtun kürkünü çıkartmış onu mu giyiyor? yok senin bacın italyan modacıların yeni tasarımını giyince oluyor müslümanlar çarşaf giyince olmuyor mu?

      özet: türk kültürü dediğin şey islamiyetten ayrı değildir. madem ayrı olduğunu iddia ediyorsun o zaman müslüman türklerin aldığı yer topraktan necis ayaklarını çek.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster