/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +11
    menülerimizi aldık bakıyoruz. içimden dedim acaba yemekli bir yere mi gitseydik. gerçi önce burada konuşalım sonra mekan değiştiririz diye düşündüm.

    içeceklerimizi sipariş ettik ve muhabbet etmeye başladık. artı benim

    + güzel bir caféymiş
    - evet çok beğendim
    ...
    + çok güzel olmuşsun
    - teşekkür ederim sağol (gülüyor)
    + hangi bölümdesin sally ?
    - ekonomi. gelecek yıl hukuk fakültesine(law school) gideceğim(amerika'da hukuk eğitimi yüksek lisans demektir. undergraduate değildir) tıpkı babam gibi. ben istememiştim ama o biraz zorladı. peki sen ?
    + mühendislik. söylesene sally buralı mısın?
    - hayır ben michigan'danım.

    böyle böyle muhabbeti ilerlettik. bana arkadaşlarından, tenis hayatından ve hayatından bahsetti. ben de anlattım biraz kendimi. 40 dk'lık eğlenceli muhabbetin ardından sally babasından bahsetti. kendisi sert bir amerikan milliyetçisiymiş. ona göre amerikalı olmayan hiç kimse güvenilir değilmiş ve sally'ye hukuk okuması konusunda baskı uygulamış. kız bana profesyonel bir tenisçi olmak istediğini söyledi ama babasının buna izin vermediğini anlattı. genel olarak mutlu değildi ama onu o akşam mutlu etmek istemiştim. kendimi anlatırken hep iyi olan şeylerden bahsettim. yani ailem falan bana hiçbir şeyde karışmamıştı. mutlu bir çocukluk geçirmiştim. istediğim bölümde okuyordum ve en büyük hayalim olan abd'deydim. mekandan ayrıldık ve caddede yavaşça yürüyüşe çıktık ta ki sahile kadar. sahilde yürüdük biraz. bana uzaktan nereler nerelermiş onları anlattı. biraz oturmak istediğini söyledi. kuma oturduk. 15-20 dk da orada konuştuktan sonra yavaşça durağa kadar gittik ve okula döndük. çok eğlenceli bir akşamdı. şimdi işin en önemli kısımlarından birine gelmiştik. vedalaşma. çünkü benimle görüşmek isteyip istemediğini burada öğrenecektim. ayrılma noktamıza doğru yürürken bu akşam çok eğlendiğini uzun zamandır böyle mutlu olmadığını söyledi ve bana teşekkür etti. rica ederim dedim ve o sırada ayrılma noktamıza geldik. ona çok net bir şekilde "bir daha görüşebilecek miyiz ?" diye sordum. o da "tabi ki neden olmasın" dedi gülerek. peki. iyi geceler sally dedim ve vedalaştık. yurda döndüğümde saat 0:40 civarıydı. çok uykum vardı. skype'ı açtım ve ailemle konuştum sonra yattım.
    ···
   tümünü göster