/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Sabah saat 6:30 gibi uyandım zaten doğru dürüst uyuyamamıştım. Arkadaşları aradım randevulaştık kovulduktan sonra hiç konuşamamıştım. Mahallenin bakkalına gittim 2 ekmek bir gazete alıp eve döndüm, dolapta neredeyse hiç bi şey yoktu paramda gitgide azalyordu.Bu arada istanbulda kendi başıma kirada oturuyordum.Bir yandan peynir ekmek yiyor bir yandan da iş ilanlarına bakıyordum.

    Bu kadar işşiz insan varken nasıl iş bulacaktım bilmiyorum. Daha sonra dışarı çıktım genelde pazar günleri erkenden kalkıp koşmay çok seviyordum. Bugününde pazar günlerinden bir farkı yoktu çünkü artk işsizdim.

    Bizim mahallede çok tatl bir köpek vardı otobüs durağına giderken hep benimle gelir otobüs gelene kadar beklerdi, çok sadık bir hayvandı koşarkende genelde onunla birlikte koşardm. Arada bir çöpe atıcağım kemikleri falan verirdim, bazen et verdiğim de oluyordu. Neyse sahile gittik başladık yavaş tempoda koşmaya. Yarım saat koştuktan sonra biraz dinlenmek için bir bank buldum oturdum su falan içtim. Sonra çok güzel bir kadının koştuğunu gördüm bana doru geliyordu.Çok güzel sarı saçları ve temiz bir yüzü vardı. Yanma geldi ve 'Ne kadar gzel bi köpeğin var dedi' bende teşekkürler dedim.Bir anda yüzüm kızardı terlemeye başladım,o da bunu farketti galiba gülmeye başladı.

    Uzun zamandr böyle biriyle tanışmamıştm. Böyle tanışma sahneleri sadece filmlerde olur sanıyordum. Utangaç bir ekilde:Ne sıklıkla koşuyorsunuz dedim.O da :işim biraz geç başlıyor her sabah koşmaya çalışıyorum dedi.Her sabah koluyor olsanız sizi illaki görürdüm dedim.O da bana: ilk defa bu tarafa geldim dedi. Adeta sırılsıklam olmutum daha öncede kızlarla konuşmutum ama ilk defa böyle şeyler yaşamıştım. Sanırım aşık oluyordum. Daha sonra grüşürz dedi ve yanmdan ayrldı.Çok mutlu olmutum artk her sabah kolacaktm.O gün onu düşleyerek geçirdim. Arkadalarmla biraz vakit geirdik patrona sövdük iyice onlarda sevmiyordu. Arkadaşlardan ayrıldıktan sonra eve gittim biraz dinlendim sonrada yatmaya çalıştım ama onu düşünmekten başka bir şey yapamyordum yine uykusuz bir gece geçirdim.
    ···
   tümünü göster