/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Herşey 2015 yılının Şubat ayında başladı.O gün dışarıda kuru bir soğuk vardı. Günlerden Pazartesi olduğu için halk otobüslerinde inanılmaz bir yoğunluk vardı. Herkes gibi bende işe yetişmek istiyordum, zira bizim patron biraz huysuzdur.
    iş yerine vardığımda 9-10 dakika geç kalmıştım, bir bankada gişe elemanı olarak çalışıyordum. Patron direk odasına çağırdı yanına gittiğimde geç otur dedi.Bir süre kağıt işleriyle falan uğraştı sonra bana dönerek :Ben sana neden para ödüyorum dedi. Bende hemen:Çok özür dilerim efendim bir daha olmayacak dedim.'Bir daha olmayacak zaten'dedi.
    Daha sonra o uğraştığı kağıtları çıkardı sözleşmeni iptal ediyorum dedi. Sözleşmeli olarak çalışıyordum elime biraz para geçiyordu ama artık onuda kaybetmiştim. Ağzıma ne geldiyse saydım sövdüm yaşadığım bütün haksızlıklar için başladım saydırmaya buda dururmu korktu benden hemen güvenliği çağırdı dışarı çıkardılar beni. Arkadaşlarımla bile vedalaşamamıştım, bende düşüncelere dalmış bir şekilde yürümeye başladım. Dalgın dalgın yürüyordum sonra kafamı bir kaldırdım ki evime vardığımı farkettim.Öyle bir dalmışımki yarım saat yürüdüğüm halde farkında bile değildim.
    Neyse daha sonra eve girdim bir duş aldım, biraz televizyon seyrettim sonrada yattım.
    ···
   tümünü göster