/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    Değerli arkadaşlar buraya yazıyorum eğer 1 arkadaşın bile fikrini değiştirirsem ne mutlu bana.
    Erken seçimde akp hdp chp ye oy vereni bu vatanı vatan yapan şehitler uykusunda boğar açık net. Oncelikle hdp 40.000 sehit yuzbinlerce yetim... Bu kadar kahpeligin sorumlusu partiye oy veren bu dunyada da ahirette de yuzunun gulmeyecegini cok iyi bilsin. Eger tanri cezasini vermezse bile biz verecegiz emin olsunlar.
    Chp gunumuzde koltuk davası güden bin siyaseti yapan bir parti oldu. Ataturk un partisi degiliz diyen dersimli bin hdp ye verdigi destekle chp yi Ataturkcu olmaktan cikardi. Kendine Ataturkcuyum diyen ve chp ye veren varsa lutfen tekrar dusunsun.
    Gelelim akp ye vatani parsel parsel satan hayvanat bahcesi mudurlerini egitimin basina koyup iki uc nesli bin eden fakiri cok fakir zengini cok zengin yapan hile hurda kahpelik hepsini bilen ve neredeyse bitmis teroru tekrar dirilten bu kahpe partiye verenin yuzu gulmesin. Ben sadece bunu soylerim.
    Turkcu olarak Turkes i sevmem. Lakin Turkesin partisi mhp Turkcu Ulkucu Ataturkculer icin suan en uygun partidir. Secim sonrasi izledigi tutum taktire şayandir. Bebek katilleriyle iletisime gecmemis acik ve net bir sekilde gibimle konusun demistir. Tebrik ederiz. Lakin devlet bahcelinin en buyuk hatasi hala mal mal gezmesidir. Yapmasi gereken vurun emridir. Oda yakindir
    Saygilarimla
    ···
   tümünü göster