/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10
    itin sayısının önemi yoktur. istersen yüz kişi topla yine de şerefsizsiniz. Barış için hdp ye oy verecekmiş. Madem bu kadar barış istiyorsunuz iki polis iki tane aslan evinde uyurken şehit edildi hdp neden kınayamadı ulan it?Asker pkk lı avlamış. Kendisine bixi ile saldıran adama gül mü atsaydı sayın dıbına koduğum?
    ···
    1. 1.
      +8 -2
      hahahaha ağır komünistmiş ve milliyetçilik aptallıkmış.Sen stalinin sovyet rusyada uyguladığı rus milliyetçi propagandayı bilir misin sevgili troll? bilmiyorsan ermeni veya azeri yakalarsan sor türkçeden iyi konuşurlar rusçayı.bu bir. ikincisi kendimi herhangi bir ideolojik fikre bağımlı olarak görmüyorum. zira ancak senin gibi aptallar kendini o şekilde ifade eder.HDP ye oy atacakmış gibtir git at.dediğim gibi it ittir.
      ···
    2. 2.
      +7
      hehhehe çomar it cahil başka? başka bi gibim bildiğin yok. anca o küçük beyninle hdp propagandası yapmaya çalışırsın.
      ···
    3. 3.
      +2
      huur çocuguna bak birde kıro diyor lan kekolas tillahı sizsiniz kıroların cahil bir halkınız aptal insanlarınız var hala geçmiş anadolu çomarı diyor ~~gibik batıda bir ilde yasıyor madem meraklısın kürdistana git sülalesini gibtiğim ama anca lafta kürdistan yine istanbulda izmirde yasarız diyorsun da o oyle olmaz onu idrak edemediniz.
      ···
    4. 4.
      +1
      diyorum ya ikiyüzlülüğün riyakarlığın adıdır bunlar.
      ···
    5. 5.
      +2
      Sahsiyetsizler işte Hayır bütün kurtler kötü muamelesi yapıyoruz başkasının gunahini alıyoruz bunlar gibi huur cocuklari yüzünden
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster