/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -1
    Evet yıllardır temel reis izleyerek büyüdük ve bu gerçeği çok sonra fark ettim. aslında kaba sakal iyi adammış. kaba sakal, içinde yaşadığı büyük aşkın dışa vurumundan sonra bu hallere gelmiş, temel reis’e yapmadığı kalmamıştır. ama siz hiç kaba sakal ın başka bir adama bir şey yaptığını gördünüz mü ? bütün derdi, hayatının aşkı safinaz’a fingirdeyen temel ile. dengesiz ve kararsız yelloz safinaz’ın bu dağ gibi delikanlıyı nasıl bir canavar yaptığını hep beraber gördük. sakal karizması diye bir şey varsa erkekler bunu kaba sakala borçludur.

    kabasakal, sevgisinin ve aşkının bir zaman sonra onu kötü ve daha kötü yaptığını fark etse de safinaz için kötü olmaktan bile vazgeçmemiştir. kötü olmak bile aşkın bir parçasıdır. ne sevmişsin be kabasakal !! temel ise ıspanağı bulamayınca eli ayağı tutuşan züteleğin tekiydi. çok sonra farkettim, adamsın kasabakal, pardon kabasakal.

    Ayrıca doping yani ıspanak kullanan temel reisle verdiği onurlu mücadeleden asla vazgeçmedi. Safinaz için aşkı için amacı yolunda yılmadan ilerlemesi kazanma ihtimalinin olmadığını bile bile bir temel reis ile kavga etmesi kaba sakalın aslında on numara adam olduğunu gösteriyor bizlere.
    ···
   tümünü göster