/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +19 -5
    Fetocular da en az kurtler kadar bu ülkeye zarar veriyor hem de din adı altında, altından bir tabakta tak yiyorlar, anlayacağınız.Az cok anlatmaya calıştım giblerseniz sevinirim
    Siyasi olarak:Bütün partilere mesafeli yaklaşan biriyim.Kim gelecekse vatanın ve milletin selameti için çalısmasını temenni ederim. Güncel olarak yaptıklarının önemli bir kısmını hoş karşılamasam da bi devlete sahibiz. Amerikan yetiştirmesi bir zât(!) çıkıp ülkenin aleyhine işler yapmanı sağlıyor. Foyası meydana çikmış olduğu halde sen o huur cocugunu besliyorsun.

    Dini olarak:islamiyet kıldan ince kılıçtan keskindir. Kesin kuralları şüpue zütürmez, yoruma açık değildir. Bunlar çıkıyor ve din adına bu kuralların yıkılabileceğini savunuyor. Yani bidat ı sokuyor dine.(örnek isteyen varsa editlerim istemeniz yeter).Bu adamın ilk imamlık yıllarını ele alalım hep kasetleri falan var vaaz verirken,kać tane imamın var lan böyle kaydı 80lerde 90larda(lisede paso izlettirirlerdi,1hafta gittiydim).Bi cemaat senden para istiyorsa bil ki seni sömürüyordur bunu da unutma.

    iktisadi olarak:Sadece dershane oluşumu ile 4milyar dolarlık bir bütçeyi yöneten Feto zorla 4er 5er sattıği gazete ve dergilerle milyon traj yapıyor(reklam ve satıs gelirini siz hesap edin).Sohbetlerde genelde direk bağış olarsk ifade edilmez genelde "tuģla" derler.1tuğla=Binlira.Bu adamlar ülke ekonomisine yanlızca şuana kadar saydığım yaklaşık 10milyarlık bütçeyle değil banka, inşaat,reklam, okul vs ile de sızmış durumda.

    Vatandaş olarak:Ulan ibinnenin evladı,sen de gram beyin yok mu lan gavat. Adam hoca falan deģil seni beni giben biri. Devlet bile terörist olarak damgalamış bunu.Sen ne diye peşinden koşuon
    ···
   tümünü göster