/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +29 -2
    beyler ben çocukluğumdan beri hep aynı berbere giderim, başka berbere gitmeye pek cesaret edemem istediğim gibi kesmez diye. çoğu erkek böyledir zaten neyse konuya döneyim. final haftası yaklaşmıştı, benim saçlar da acayip uzadı şekil almıyor kabarıyor falan aq. finaller bitene kadar da memlekete gidemiycem. dedim bu böyle olmaz saçlarımı kestirmem lazım. 2 saat düşündüm cesaretimi topladım çıktım dışarı, yolda yürüyorum, önüme gelen bir berbere girip saçları az bişey kestireceğim. neyse yürürken sokağın sağında "kuaför ismail" tabelasını gördüm. dükkanın camında falan da başka birşey yazmıyor, normal berber dükkanı işte.

    kapıyı açtım s.a dedim, adam arkasını dönmeden a.s dedi. birini traş yapıyor ama kimi traş ettiği gözükmüyor benim olduğum açıdan. müşterinin önünü kapatmış. aynadan da gözükmüyor. ama bir terslik var dıbına koyayım, arkada bi tane başörtülü teyze yerleri süpürüyor ve mekan erkek kuaförüne göre fazla ferah, çiçekler falan var aq. başka müşteri yok. ben olayı hala ayıkamadım tabi amk. salak kafama sokayım. :(( neyse dedim abi işin uzun mu? :((( adam sonra döndü arkasını, adam arkasını döndüğü anda koltukta oturan teyzeyi görmem bir oldu:(( o anki durumumu tarif edemem size beyler, fayanslar kırılsa da içeri girsem dedim yemin ederim. neyse işte bi de muallaktor taşşak yaptı "hayırdır sakalları mı aldırcan;)" dedi, aynı bu yüz ifadesiyle. normalde herkese laf koyma potansiyeli olan ben o an utancımdan cevap bile veremedim beyler, pardon abi yanlış dükkana gelmişim dedim çıktım.

    koltukta oturan kadını gördüğüm an sanki başka bir servera geçmiş gibi bişey oldum , toplasan belki 5 saniyelik bir olaydı dükkana girip çıkmam ama bana 10 yıl gibi gelmişti aq:( kulaklarımda çınlama gibi bişey vardı, sanki nefes almıyor gibiydim. adamın arkasını döndüğü an resmen slow motion ilerliyordu. etrafı filmlerdeki rüya sahnelerinde verilen efekt ile görüyordum. :(

    dükkandan çıktıktan sonra sokaktan nasıl uzaklaştığımı bile bilmiyorum aq. topuklarım zütüme vura vura eve gitmiştim. 1 saat uyumuştum sonra başka yere gitmiştim traş olmaya.

    siz siz olun camında kızıl saçlı karı resmi yok ve bayan kuaförü yazmıyor diye her bulduğunuz kuaföre girmeyin. hele ismailse hiç girmeyin. dıbına koyayım ismail.
    ···
   tümünü göster