/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    panpacım bursa gemlikteyim ben. burda gidiyorum body e 1 ay oldu daha. 2 sene önce 4 ay kadar yapmıştım body i o zamanlar çok zayıftım kilo almak istiyodum kilo alamayınca bıraktım. şimdi yine başladım. şuanda kilom normal ama göbeğim aşırı yağlı. ama hocam beni koşturmuyor kas olarak küçülürsün diyor. sence napayım
    ···
    1. 1.
      0
      biyere kadar haklı eğer cardio yaparsan kaslardanda yakarsın burada daha önemli olan şey senin beslenme programın ve bu programa uyman. güzel bir beslenme programıyla yağ yakarken belli bi hacimde kas alırsın kilo vermiş olmazsın ama vücudunu şekle sokarsın.
      ···
      1. 1.
        0
        peki nasıl beslenmeliyim panpa. şimdi protein ağırlıklı besleniyorum zaten ama sonuçta yediğimiz her yemekte özellikle akşam yemeklerinde illaki yağ ve karbonhidrat oluyo panpa bide 1 ay düzenli antreman uyku beslenme yaptım 1 cm inmedi göbeğim. bana eğer beslenme programı hazırlarsan dile benden ne dilersen panpa. 175 boyum var. 63 kiloyum.
        ···
      2. 2.
        0
        bro olay şöyle ki mesela sen karın çalıştığında göbek erimez ve ya sırt çalıştın kol çalıştın falan çalıştığın bölgedeki yağları eritemezsin bölgesel yağ eritme diye bişey yoktur vücudundan orantılı olarak azalır yağlar. sana lazım olan yağ oranını biraz daha indirmen tahminimce %11 - 12 fakan var ki erimiyor. beslenirken akşam yemeğini falan gibtir et ailene uyma onlar sana uysun az karbonhidrat çok protein sıfır yağ - tuz - şeker kullanman lazım.
        ···
      3. 3.
        0
        panpa ben hesap silindi bunu açtım bende. yağ oranım %17 panpa
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster