/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +25 -13
    Azcık mantıklı düşünün lan. Azcık kafanızı çalıştırın.
    Hz.muhafazid zdıbınında islamı yaymak için ölenler şehit oluyordu tamam.
    Ama türk askeri şehit olmuyor anladınızmı amk.
    Peki neden olmuyor?
    Lan bakın o uzman çavuşlara.Şehit olanların evine bir bakın. Hepsi mecbur oldukları için o işi yapıyorlar. Yiyecek ekmekleri yok. Hepsi fakir. Anaları her gün onlar için dua ediyor.
    Hepsini kandırıyorlar lan.Sen ölürsen şehit olacaksın.Vb vb vb..

    Hayattan elde edeceği bir şey kalmamış, umudu olmayan garibanları böyle kandırıyorlar işte. Alıyorlar çocuğunu, veriyorlar dağa,2 3 tane orosbu cocugunun döşediği mayına basıp ölüyor. Sonra senin oğlun şehit diye teselli veriyorlar.

    Ulan madem şehitlik bu kadar güzel neden zengin birinin oğlu şehitlik mertebesine ulaşmıyor?

    Savaşı zenginler başlatır fakirler ölür beyler. Bakın hep şehit evlerine. Hepsi dökülüyor. Hepsi fakir. Böyle beynini yıkıyorlar fakirlerin. Bakın o kadar şehit ailelerini bilmemnelerini arayan CUMHURBAŞKANINA. Turp gibi 2 tane oğlu çürük raporu aldı. Madem şehitlik süper bir mertebe zenginler de oğullarını göndersinler.

    Evet arkadaşlar hiçbir anne evladını kaybetmek istemez.Ama gariban insanların böyle beyinleri yıkanıyor. Azcık parası ve umudu olan kimse oğlunun uzman çavuş olarak dıbına koyduğumun şırnağına mardinine yollamaz.

    Bir akrabamızın oğlu parasızlıktan maaş karşılığında uzman çavuş olarak şırnağın bilmem neresine gitti. Adam gözüme uyku girmiyor diyordu.Çocuk dayanamadı geri geldi.Biz de ailesine destek olduk.

    Şehitlik zenginlerin uydurduğu bir yalandır.Siz siz olun ülkenizin toprakları işgal edilmediği sürece kimsenin çıkarları uğruna savaşmayın.
    ···
   tümünü göster