/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +7
    bu ülkede içki genelde mal olmak için içilir. keyifle içki içenler genelde trakyalılardır. ben birayı ve rakıyı tadı ve muhabbeti hoşuma gittiği için içerim. istanbul sınırdan ileri gidince şunu gördüm ; alkol resmen artistlik aracı amk. içki içemeyip sağa sola kusanlar. içince yoldan geçene laf atanlar. böyle içenlerin anasını gibeyim.
    ···
    1. 1.
      0
      Sadece son dediğine katılıyorum. Gerisi sadece karakter meselesi
      ···
    2. 2.
      0
      bende içkinin artistlik meselesi olduğunu düşünüyorum artık. yani tadı tak gibi ama ortamlarda herkes aynı takyu yiyor diye sen de yiyorsun. esas bu olay başlı başına bir karakter meslesi
      ···
    3. 3.
      0
      tadını sevmıyorsan zaten içme. kendine eziyet çektirecekse nıye ıcıyorsun. erzurumlu bır arkadas vardı. biz rakı içerken oda artistliğine içicem olayına girdi. her yudumda miğdesi bulanıyordu. buna gerek yok. ülkede içki kültürü sıfır malesef. misal bira olarak extra çok tercih edilir. sebebi alkolu cok oldugundan yoksa tadı tak gibi. ben gibsen gidip o birayı içmem. içerken keyif alamıyorum.
      edit: ilkkez içeceksen çakır keyiften öteye gitme. içkiden soğursun * genel olarak çakırkeyiften fazla içmeyin. gerke yok kendını mal etmenin.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster