/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +82 -2
    beyler olay istanbulda geçiyor. dün havalimanından metroya binip evime gidicem. metro kalabalık. neyse metroya geldim bindim.iki durak sonra bi çift bindi yer yok ayaktalar karşı tarafımdan biraz uzak yerdeler.

    beyler adam ve kadın çok zayıf o yüzden dikkatimi çekti. neyse ilerliyor metro. bende camdan bakıyorum.lan bi anda sesler yükselmeye başladı. arkamı bi döndüm lavuğun biri ter kokusundan metroyu inleten başka bi huurcocugunu tutuyo. lavuk elini fln kaldırmış.lan bakiyim dedim kime atar yapıyo.o zayıf olan adam oturmuş karşısında da eşi var işte 4lü koltuklar oluyo ya karşılıklı oraya oturmuşlar. mevzu tam ne bilmiyorum olaya hakim olamadım. beyler adamı tutan tutana arkadan laflar fln kendi dillerinde bağırıyor görgüsüz gibikler.olm herkes adamı tanıyo sankı vagonda öyle yani.

    kadına baktım beyler eşine üzülmüş, acısınası şekilde bakıyo. adamın sesi çıkamıyor haliyle. lan olm o kadar zoruma gittiki dedim ki lavuğu tutup bi tane vurayım. burası türkiye ebelerini giberiz. destek gelir illaki diyorum.

    lan saniyeler içinde etrafıma baktım anamı gibsinler türk yok.bi ben bi o çift. inanın beyler vagon sırf Suriyeli. anlıyosunuz zaten tiplerinden.

    olm o kadar zoruma gittiki gözlerim doldu amk resmen. kendimi gibesim geldi.o kadının bakışı adamın bişey yapamayışı. sonra indim gidiyorum heryer ama her yeer bunlardan. dedim ki kendi ülkemizde turist olduk. bu adamlar bizi yarın öbürgün bu ülkeden çıkarıcak güce bile sahip olabilirler.
    ···
   tümünü göster