/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    Simdi kibrisli kardes iyi dinle. Girneden lefkosaya gelirken bogazi gecip cembere dogru inerken solda bir tabela var. Yol yapim calismasinin tabelasi. Onu bir oku.
    Şimdi kardesim senin o kumarhanelere bile girmen yasak, ulkene en cok gelen turist türkiyeden, istiyorsan ambargo baslasin isgalci turkler ciksin oradan ac kalin? Senin o 30 bin sterline aldigin arabanin gittigi yolu bile bu ulke karsiliyorsa, yapiyorsa gibe gibe susacaksin.

    Kıbrıslı kadar pic, pis, huur cocugu bir millet yok beyler. Bakın Türk olup oraya yerlesip vatandaslil almislara bir sey demiyorum. Adalılardan bahsediyorum. Evimin onundeki cop kutusuna cop attim diye amin feryadı yasli bir kari benimle kavga etmeye calisti lan. Gece gece saat 1 olmus balkondan bağırıyor bizim cop kutusuna nasil cop atarsin. Yetenegin varsa gotune sokayim dönüştür dedim.

    Bigibletle gidiyorum iki tane yaşlı bin kebapçidan kebap almislar, kebapcinin onunde arabada yiyorlar. Arabayi cop kutusunun 5 metre uzagina park etmisler. Camdan disariya yola dogru coplerini firlattilar, seslenmedim, aldim copleri cop kutusuna attim. Dedim yasi en az 80, en agir laftan da agir olur bu. Adam basladi kornaya basmaya, ne yaparsın sen be, bıraksana biz addıg onuugg. Alkışladım adamı, bravo bravo dedim kornaya basa basa kaçtı bin.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa kıbrısın yerlileri hangi ırk
      ···
    2. 2.
      0
      belirli bir ırkları yok panpa ada oldugundan sürekli işgal edilmiş, ticaret yapanların çoğu yerleşmiş ama kendilerini rum olarak görüyorlar genelde.
      ···
   tümünü göster