/i/İnanç

İnanç
  1. 151.
    +1 -1
    Sizin algı kapasiteniz kendiniz gibi olan insanlarla konuştukça azalmış galiba. At gözlüklerinizi (varsa) çıkarın. Kitap örneğinde "bir şeyin yok denmesi için "Ben görmüyorum ama" yetersiz bir sav" denmiş. Burda EN baştaki yazıyı oku. Kim başlattı konuyu "Yaptığınız yanlış ortaya adam akıllı argümanlar sunun." sözünü en baştaki aptal argüman için desene dinini vs. bir tarafa bırakarak eğri ol doğru konuş. Kim aptalca argüman sudu. "allah varsa hadi bana gösterin" diyen kimse ona de bunları.

    Ve bilimden dem vuranlar için. "Dediğin çok yanlış", "Mantıksız konuşuyorsun" gibi sözler artık bilimde tarih oldu. Kimse kimsenin fikrine "Ay çok saçma" diyerek "GEÇiŞTiREMEZ", YANLIŞLAMASI LAZIM. Ne kadar "Aptalca" olsa dahi bilimsel platformda "Yanlışlaması" lazım

    Ve özellikle ukala çok bilşmiş edip, aşağılamalı sözlerden kendini muaf sanan. Yoksunlar için: Siz birine yobaz dediğiniz zaman kendi yobazlığınızı zor farkedersiniz. Tıpkı pskolojik rahatsızlığı olduğu halde bunu kabul etmeyen akıl hastalığı olan insanların tedavisinin çok zor olduğu gibi. insanlara yukardan bakıp. Yobaz müslümanlar, bağnazlar, at gözlüklü, örümcek beyinliler. Derseniz. Herşey açıkça sizin aleyhinize parlar!
    ···
   tümünü göster