/i/Devlet

  1. 151.
    0
    Tam Türk kafası. (Eksilemeden önce sonuna kadar oku birader.)

    Osmanlı'nın son yıllarında Amerikalılar buraya gelip Ermenilere mahsus okullar açtılar. Ermenilere milliyetçi fikirler aşıladılar. Bazı Avrupa milletleri Ermenilere ucuz kredi temin etti. Amerikadaki Ermeniler, Osmanlı'yı bölmek için çalışan Ermeni örgütlerine para gönderdiler. Bizim devlet de öküz gibi seyretti bunu. Ne zaman Rus Ermenileri Doğu Anadolu'yu basıp Türkleri katletmeye başladı, anca o zaman nevrimiz döndü. "Bunlar gitsin" demeye başladık.

    Suriyelilerin memleketini yıkmasaydınız efendim. Adamın evini başına geçirmişsin, şimdi de "bu niye benim sokağımda yatıyor? Gitsin bu" diyorsun.

    Biz bu Özgür Suriye Ordusu denen yamyamlara (bazısı insan eti yiyordu hatırlarsınız) silah vermedik mi? Verdik. Kimyasal silah bile verdik. Para da verdik. Esad'ın uçaklarını helikopterlerini düşürdük. Bunlar olurken aklınız neredeydi? Sokaklara dökülseydiniz, mani olsaydınız. "Saat 10'dan sonra içki yasak" denilince baş kaldırıp bir ay boyunca polisle çatışan bu güzide milletimiz, bir gün de yanıbaşımızdaki ülkede yaşanan feci katliamların durdurulması için isyan etseydi.

    Bu saatten sonra mı aklınız başınıza geldi?
    ···
    1. 1.
      0
      evet panpa.. sonuna kadar katılıyorum.. adamların ülkesini bir nevi biz karıştırdık..ama bu bizim suçumuz değil ki..ak züt kıllarının suçu... !! biz bas bağırdık suriye olayına karışma dedik.. adam dinlemedi bizi, bizim suçumuz mu bu?
      ···
    2. 2.
      0
      o zaman şöyle yapalım... akp'ye oy verenler alsın suriyelileri... onlar versin vergilerini..ya da hepsini toplayıp sarayın önüne bırakalım..
      ···
   tümünü göster