/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    oturduk içiyoruz rakıyı, yiyoruz mezelerimizi, ben 5 dubleden sonrasını içmedim. dıbına koyayım normal rakıyı içemezken bir de kara efe söyledi adam. zaten o 5 dublede beni züt etmeye yetti yalan yok, erkekliğe gerek yok 5 dubleden sonra burnumun ucunu göremiyordum. kalktık oradan saat 11 e geliyordu.

    -gel halitziyataşşaklıgil
    +abi nereye
    -şu am dolu yerlere gidelim hadi
    +abi burnumun ucunu göremiyorum sarhoşuz gidip zıbaralım
    -gel lan sonra izmire gidince x abi de beni yaşatmadı deme.
    +hadi girelim.

    telefon açtı bir arkadaşı indi, müdürmüş orada tanıştık. girdik içeriye. içerisi kopuyor dıbına koyayım. hakikaten öyle 10 kişi varsa 7 si amlı ben hayatımda hiç böyle bir mekana girmedim. müdür ben bizim abi oturduk bara onlar biraz sohbet ederlerken bende gürültünün etkisiyle hafiften ayılıyordum ki bira geldi verdi barmen. dıbına koyayım bizim abide iç iç ciladır diyor gibeyim. müdür sonra gitti. yan tarafımızda 3 tane amlı var bizim abinin tarafında bu hemen sohbete başladı. bin ege bilgisayar mühendisliği 4. sınıftan terk, birde o bölgede yıllarca çalışınca ingilizce akıyor. bende konuşuyorum abi kadar olmasada fena sayılmaz iyi kötü sohbet ediyoruz işte. hatunlar macar bu arada millet.

    bizim abi ikisini aldı gitti sahneye elleşmeli yeyişmeli dans ediyor. bense kös kös oturup diğer hatunla konuşuyorum. sarhoş olduğumda oturduğum yerden kalkmak istemem. konuştuğum hatun dans etmek istediği söyleyip elimden tuttuğu gibi piste çıkardı. orada takılıyoruz iyi güzel dans ediyoruz sıkıntı yok ama hala sarhoşum, rakı içtiğimiz yerden ilk çıktığımız gibi olmasa da gene baya baya sarhoşum.
    ···
   tümünü göster