/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +9 -2
    Ya bu amk salağının bir böbreği iki sene önce iflas etti, diğeri de o raddeye gelmek üzere. Neyse bu malulen emekli oldu, devletten maaş almaya başladı. Ayrıca bu diyalize falan da giriyor haftada üç kere.

    Bu omuriliğini gibtiğim gitmiş tarla yardım kredisi mi ne taksa onu almış. Amk herifteki özgüvene bak, malulen emeklisin oğlum sen dedim maaşın kesilir dedim. Bir şey olmaz dedi amk cahili.

    Neyse şu sıralar bu zütverenin böbrekleri bayağı kötü oldu, doktor nakil şart dedi. Annem ve ben birkaç tenkitten geçitikten sonra benim böbreğimi babama verebileceğimi, böylece birer böbrekle ikimizin de yaşayacağını söyledi doktor.

    Amk herif sağlılsız yaşamış yıllardır, su içmemiş, kendine bakmamış; içki sigara desen sürüsüne bereket. Ben mecbur muyum amk oğluna böbreğimi vermeye? Kabul etmedim tabiki de. Bu salak da seviniyor benim böbrek uydu diye, topallaya topallaya yanıma geldi gülüyor bir yandan.

    Oğlum hayat benim için yeni başlayacak, seninle artık daha çok ilgilenicem, içkiyi sigarayı bırakıcam, namaza başlicam, bu bir sınavdı ama allahıma şükür senin sayende yaşicam. Dedim sen ne diyorsun amk şizofreni, bana mı sordun böbreklerini haşat ederken. Ne halin varsa gör dedim amk. Genç adamım ben beyler nasıl tek böbrekle yaşayayım.

    Akciğerleri falan da iflas etmiş zütverenin, nasıl hala yaşayabiliyor ben de anlamıyorum.

    Şimdi asıl problem; bu gavatın sakat maaşının kesilmesi. Kredi aldı ya dangalak hem maaş kesildi, hem önceden aldığı paraları devlet bundan geri alacak hem de diyaliz ücretli oldu. Amk iti geberse bir dert yaşasa bir dert. Ölse bana kalacak onca borç amk. Hem yaşasa gider çalışır, parkta çekirdek falan satar en azından sigara param çıkar.

    Şimdi benim sizden ricam içinizden hayırsever bir dostum bizim dangalağa böbreğini verebilir mi? Tek böbrekle de gayet iyi yaşanıyormuş. Lütfen arkadaşlar:/

    Not: modlardan biri başlığı olan bitene atarsa çok sevinirim.
    ···
   tümünü göster