/i/Para

  1. 1.
    +20 -1
    sabah faceye girdim elemanın biri kardeş galiba sana yanlışlıkla para gönderdim geri verebilirmisin falan yazmış ne ayak la bunlar böbrek.avi falanmı acaba diye bişe demedim ilk baş sonra atm ye gittim baktım harbiden 1200tl gelmiş mk 35tl vardı 1235tl olmuş. eve geldim msj atan adamın profiline baktım adam tam bir apaçi arizona kertenkelesi nesillerine ara geçiş formu soktuğum. büyük ihtimal fabrikada çalışıyo mk ilk bi üzüldüm dedim fakir binin teki atsam mı acaba sonra baktım paylaşımlarına falan yok bira içmeler yok, iphonela foto çekinmeler, olmayan çapıyla sistemi eleştiren yazılar, küfürlü yazılar, kızlara sulanmalar ne ararsan var özenti binte. kıl oldum buna ama halen düşünüyorum parayı versem mi lan acaba nediyonuz cevap atmadım daha elemana. bide bu lavuk beni nerden buldu çok ilginç bir isme sahibim facede ilk sırada çıkıyom ondan olabilirmi lan.

    edit: gözümden yaş geldi binler sözlükte baya duyarlı panpalarımız varmış, bir kertenkelede olsa kimsenin hakkını yemek doğru olmaz, yarın parayı vereyim bende.

    edit2: verdim lan bu sabah adamın parasını, gariban sevindi dua falan ediyo cünup. urfaya yolun düşerse bi çayımı iç falan dedi, dedim tamam mk he he görürsem söylerim, sonra işte direk duygu sömürüsüne başladı gardaş çok acil bir paraydı senin gibi iyi insanlar falan demeye başladı dedim tamam mk bida yapma böyle diye iki nasihat attım neyse bu davada böyle sonuçlandı. öteki dünyada böyle bi tipin yakama yapışmasına izin veremezdim karıyada başka sefer giderim artık mk.
    ···
   tümünü göster