/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +25 -1
    Okuyup bitirdikten sonra insanların ne kadar yalancı, çıkarcı, aciz ve zavallı olduklarını anlayacaksınız. Sana "o kız sana bakmaz" diyen arkadaşlarının sözlerindeki en ufak bir samimiyet ve doğruluk olmadığını, tek amaçlarının özgüvenini yıpratmak olduklarını görecek ve buna şok olacaksınız. Hayır yani bir kız neden sana bakmazmış ? O da insan, sen de insan değil misin ? Nedir onu senden ayıran özellik ? Şu hayatta ikinizde fani değil misiniz ? "o kız sana bakmaz" da ne demek ? Zaten bunu diyen biri nasıl "gerçek arkadaş" olabilirdi ki ? Zamanla arkadaş çevremide değiştirmiştim ve onlara güvenim de kalmamıştı.
    ···
    1. 1.
      +5 -9
      Bu huur cocugu muptezel picin teki 1 gram met icin gotunu gibtiriyor cekip cekip geliyor burda fidi fidi konusuyor.
      ···
    2. 2.
      +7
      Sanane lan senide mi gibti
      ···
    3. 3.
      +3 -3
      buram buram my7 (theycallmealpha) taklitçiliği kokan entryler . o ortalarda yokken , şuan ki jenerasyonun ilgisini çekip , güzelcene prim yapmaya çalışan bir şahsiyet . bunu çok sık yapmam başlığından öğrendiği şeyleri size satmaya çalışan bir betanın teki. yazı şekli , enter bastığı yerler bile aynı dıbına çakayım . böyle salak bir betanın yüzeyden yüzeyden aldığı bilgilerle birşey olduğunuzu sanarsınız beyler fakat olamazsınız . çünkü bu adamın sizden hiçbir fazlası yok aksine eksisi var.
      Bu başlığa prim verenlerde olacak biliyorum , çünkü bu gerizekalı herşeyi kısa yoldan ve herkesin yapabileceğini vaadediyor buda imkansız birşeydir bu da biline.
      Herkes yapabilseydi , adı değişim olur muydu *
      ···
    4. 4.
      0
      Yolla panpa
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster