/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -6
    bu iş gerilla hareketiyle olmaz marksist arkadaş. Sosyal demokrat olmanı tavsiye ediyorum. Yeni bi akım lazım bu yüzden sana revizyonist sosyalizmi tavsiye ederim. kişiler üzerinden değil fikirler üzerinden git bu da son tavsiyem.
    ···
    1. 1.
      +11
      fikirleri kişiler üretir kişiler üzerinden gittiğim zaman zaten fikirler üzerinden gitmiş sayılıyorum. revizyonist sosyalizmi sen sıçmadığına göre sende bir kişi üzerinden gidiyorsun demektir. birdahakine düşünerek yaz bu sana son tavsiyem.
      ···
      1. 1.
        0
        kişiler üzerinden gitme derken demeye çalıştığım şuydu:
        mesela Atatürk. "Atatürk'ü unutmayacağız, unutturmayacağız"
        "Ölmedin Atatürk" "Çok büyük adamsın Atatürk" ... Böyle şeyler denilmesini Atatürk de istemezdi zannımca onun yerine Atatürk'ü daha iyi anlayıp ilke ve inkılaplarında aşama kaydettirmek aslolan meseledir.
        ···
    2. 2.
      -1
      Atatürk'ü unutmayacağız, unutturmayacağız" lafı atatürkün düşüncelerini ifade etmez fakat “Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun emperyalizm!” entryde paylaştığım bu cümle deniz gezmişin düşünceleri ve fikirleridir. şahıs pohpohlaması yapmıyorum. düşünceleri ve fikirleri paylaşıyorum. daha fazla küçülmeden lütfen bas git kardeşim.
      ···
   tümünü göster