/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -1
    araplarda eşcinsellik yaygın degildir cahil gavat Osmanlılara pers ve yunan kültüründen sızmıştır. zaten Türk-pers-yunan hep birbirini suçlar bu konuda kimse araplar demez bile. bişeyi eleştirecen bari bilgi sahibi ol amk ergen sıçmığı.
    ···
    1. 1.
      +1
      Nereden edindin bu bilgiyi sayın huur çocuğu?
      Ben kitap okudum tonlarca kitaplara mı inanayım senin gibi amsalağın birine mi?
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      tonlarca kitap dedigi ayşecik serisi filandır senin amk alagavatı * kimbilir hangi ossuruktan şeyleri okudun internetten.

      bak aptal veled yakın kültürlerde muallakyi zütten gibişe yunan olmayanlar yunan gibişi der ,yunanlar türk veya pers der vs bu böyle gider. Osmanlıya rum azınlık tarafından sızmıştır oglancılık onlara sorsan onlarda biz bunu perslerden gördük kötü yola düştük der(şimdi sen yunan-pers kültür alışverişini de bilmezsin amk cahala) bu üçlü gruptan kimse araplara tak atmaz çünkü arapların tarihi kayıtlarında eşcinsel kültür çok azdır git bi de perse, yunana bak yarram zaten anadoluda arap etkisi de yoktur Osmanlıda da .Hele istanbulu filan hagibtir la sümüklü gavat derler ne arabı ne istanbulu koskaca grek-pers etkisi varken diye .yani cahil veled bilen birinin yanında ortalıkta böyle bol keseden atma zütten gibilmiş duruma düşersin böyle.

      Bak Amsever abini bile zütsever yaptın *
      ···
      1. 1.
        +1
        Ulan huur çocuğu senin seviyen veled diyerek üstelemenden belli zaten veled dediğin kişi ananı gibip eline çocuk verecek nitelikte bilmiş ol anadoluda arap etkisi yok diyen adama ben ne diyim amk bu kadar mı cahil olur bi insan
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        üniversite kürsüsünde miyiz yarram?rahat rahat konuşuyoruz işte ağar geliyorsa gibtir git inciden daha steril kendine uygun ortamlarda takıl.

        http://cizgifilmizler.org/canli-tv/trt-cocuk-izle/

        yarı cahillige küfür bile az .arapları gibiyim sana bişey olmasın ama muallakliği araplara yıkmak cahilliktir amk istedigin tarihçiye uzmana danış bu cografyada grek-pers muallaklik kültürü bu kadar baskınken ne arabı derler adama ki dedigim gibi tarihte eşçisel kültür oluştur(a)mamış sayılı kültürlerden biridir arap kültürü bunu tüm tarihçiler onaylar.amk gavatı ,kemalist arap alevilerinden başka anadoluda nasıl bi arap etkisi varmış atyannanı?şimdi kesin islam der amk ergen ateyizi ezbere laflar hep aynı ..

        edit:eksileyip durma lan üzülüyorum:(
        ···
   tümünü göster