/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +177 -150
    Her zaman köpek gibi uluyup, en çok sesi çıkan kesimdir. Nasıl insanlar olduklarını aslında EKŞi sözlüğe girerek görebilirsiniz.ama ben 1 2 cümle yazayım yine.

    Çoğunlukla maddi sıkıntı çekmemiş kesimdir..Ancak söz konusu siyaset olunca o masum,aç,fakir insan olup çıkıveririler..sanki yıllardır aç yatıyorlarmış gibi..hani bari bi konuda çok bilmeyin lan?

    bunlara göre ülke ancak sınırsız sex ile gelişir. Bilimi ne kadar geri olursa olsun bi ülkede gay ve lezbiyen evliliği yaygınsa , sokakta sex çoksa ,kadınların hepsi mini giyip kocalarını aldatıp ;kocalarıda buna "özgürlük" deme oranı ne kadar fazlaysa ülke o kadar moderndir,o kadar gelişmiştir..yani ülkenin gelişmesi muallakliğe bağlıdır; bilime sanata değil..

    Yine itler gibi sağda solda "M.KEMALiN ASKERLERiYiZ yehhh" diye anırırlar. "Biz kemalistiz ve ülkenin Atatürk inkilaplarına göre yönetilmesini istiyoruz" derler. Halbuki bu inkilapların bazılarından(Milliyetçilik gibi) haberleri yoktur.Sordugunuzda ise "biz diğer inkilaplarına baglıyız" derler..ahaha amk kemalisti seni

    Her zaman yakalarından "Avrupa özentiliğini" düşürmezler. Ne olursa olsun, devletin bir dini olacaksa(aslında olmasa bunlara göre daha cooldur) Hristiyanlık olmalıdır. Çünkü Avrupa hristiyandır. Çünkü avrupada gay lez evliliği daha yaygındır..Onlar öyleyse bizdede öyle olmalıdır bunlara göre.

    Kendi köklerine tamamen yabancıdırlar.Tarihleriyle,Atalarıyla gurur duymak şöyle duysun daha hoşlarına bile gitmez.Ama söz konusu tarih olunca ömrü boyunca tarih kitabı okumamıs CEHAPELi adam (her konuda en çok bilen ve en entel insan oldukları gibi ahahha) bunda da boş durmaz ve çok bilgiliymiş gibi konusur.

    Doğu Türkistanda kardeşlerimiz katledilir, Azerbaycandaki Kandaşlarımız katledilir, "CIK" demezler..K*rtler ölünce yardıma koşarlar... Özellikle solcu kızlarda kürt erkeği merakı vardır unutmayın..

    AKP bunlara öyle koymuşturki sırf AKP iktidar olmasın diye HDP :(pkk) ye "emanet oy" dediğimiz desteği vermişlerdir.BUNLARA GÖRE ÜLKEDE AKP OLMASIN iSTERSE HiTLER OLSUN iSTERSE APO OLSUN FARK ETMEZ AMA AKP OLMASIN... TÜM SUÇ AKP DEDiR AMAZONDA MAYMUN ÖLSÜN SUÇ AKP DEDiR(AKP Li DEĞiLiM)

    YANi Bi ANDAMIN DEYiŞiYLE ÜLKENiN KANSERLi HÜCRELERiDiR. KENDi KÖKLERiNE DÜŞMAN,ÖZENTi,YOZLAŞMIŞ VE MAL KESiMDiR

    NOT: AKP Li DEĞiLiM MHP LiYiM..AKP NiN GiDEN 3M OYU ZATEN K*RT OYUDUR..YANi O K*RTLERiN DÖNEKLiĞi..AKP Li OLUP TÜRK OLUP HDP YE OY ATAN YOK BUNU AKLINIZDAN CIKARMAYIN. AMA CEHAPENiN iÇiNDE HDP YE OY ATAN TÜRK DOLU AMK.

    EDiT: LAN DEDiKLERiMDEN HANGiSi YANLIŞTA EKSi VERRiYONUZ AMK ASIL KÖRÜ KÖRÜNE BiR DÜŞÜNCEYE BAĞLANANLAR SiZLERSiNiZ

    bunu izleyin : https://www.youtube.com/watch?v=f1AbuDVbCh8
    ···
   tümünü göster