/i/Tespit

  1. 101.
    0
    Çok modern olduğumdan bu yazına birkaç cevap vermeliyim kardo. Senin bahsettiğin şey tamamiyle Yapısal bir olay. Yani zekayla hiçbir alakası yok. Bunların yanında 'kadınlar bizden daha ağır kaldıramıyor heheuh' desen dahi eğreti durmaz.

    Aklı başında bir kadınla konuştuğunda (ben konustum) yapı Gereği yönetici olamadıklarını ve olamayacaklarını kabul ederler. Ama bu olay bizden daha aptal olduklarını değil daha duygusal olduklarını gösterir. Yani aq Maradonayla Bülent korkmazı karşılaştırıyosun. Bu kadar sığ olursak karılardan ne farkımız kalır. (Evet bazı karılar gerçekten sığ oluyor, özellikle türk olanları)
    ···
    1. 1.
      0
      Haa şimdi rengin belli oldu işte. Türk büyük ulan. Büyük "T" TÜRK.
      ···
    2. 2.
      0
      Skskksjsksksjsk bu eleman 27 yaşında olduğunu iddia eden (bence 12) onun başlığında onu bozduğum için özelden havlayan bir sığırdır. Şimdi de milliyetçiliğe vurdun la muhabbeti tıro. Baktın karı kızdan bi tak çıkmıyor. He ne dersin ? Sksjskslls
      ···
    3. 3.
      0
      Bir insan(kadin erkek farketmez) duygularina yeniliyorsa zayıftır ve aklın yerine duygularini kullaniyorsan yine zeki olmadigini gösterir kullanilmayan akil işe yaramaz ve bende aklı başında kizlarla konustum ve çoğu kabul ediyor kadin erkek özgürlükler ve haklar dışında esit degildir diye. Ama dediğin gibi bunlar suanki Türk kızları icin gecerli çok cahil ve boşlar.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster