/i/Tespit

  1. 1.
    +10
    Çok basit egosunu tatmin etmek için. Gerçek hayatta bir tak olamayıp züt yalayıcısı olmadığı için.
    Beğenileri alıp sevmediği insanlara hava atmak için. O asla doymayan okşandıkça yükselen gururlarını(!) yerde bırakmamak için. Kendini kanıtlamak için.

    Ortamlarda namuslu kız takılıp internette huur olurlar mesela. "huurluk" diye nitelendirdikleri şeyleri yaparlar. Hani huur gibi poz verirler

    Öbürü hiç olmamış olayları havası olsun diye başından geçmiş gibi anlatır mesela. Hani kızlar duyunca kendini bi tak zanletsinler. Hani bi havası olsun. Yani egosunu şişirsin.

    Yada normalde hiç olmadığı bir karaktere bürünüp özel konuşmalarda kanka kardeş der. Grup konuşmasında yada arkadaşların varken seni ezer. Amaç? kendini üste çıkartmak

    Neden? Ego dıbına koyim ego. Ezdi ya adam oldu. Ooo hemen ona itaat edelim! Noldu? Namuslu kız ama modern biri. Başını modern o kız zütten verip sana bakire ayağı yapıyor güya namuslu. Noldu? Kavgada kolundan bıçak yemiş. He bıçaktır o zaten. Düştüm yere kolum yarıldı demekten utanıyor. Neden? Çünkü bıçak yemek daha havalı dimi?

    Burda "onun dıbına koyim" " bunun dıbına koyim" diyenlerde aynı hesap. Neymiş efenim boyu 1.80 alayımızı gibermiş. Daha dün kendini bi tak sanan adamı dövdüler. Neymiş Kürtlerin dıbına koyacakmış. Sen bunu derken onlar senin vatanının dıbına koydu bile. Neymiş izmir gavatmış. Neden? Çok zina haram iş varmış. Bide bakarsın önceki entrysi "Nasıl yengemi gibtim" çıkar.

    Aha böyleler kölelerdir sadece. Kendinin köleleridir. Başkasının kölesidir. Egosunun kölesidir
    ···
   tümünü göster