/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +4
    O gün odada konuştuğumuz tam olarak buydu.
    1. Hafta izmir'in tarihi mekanlarına gidecektik. Oralarda yapacaktık ne yapacaksak ben kabul ettim planımız şöyleydi :
    1) izmir Saat Kulesi ve çevresi
    2) Efes Antik Kenti
    3) Foça Antik Tiyatrosu
    4) Hadrian Tapınağı
    5) Foça Frigya Tepesi
    6) Pohakia Antik Kenti
    7 Homeros Vadisi
    ilk gün epey güzledi Saat Kulesine gittik güvercinleri falan yemledik. Orada sahilde yuruduk bir yerde sahil kenarında gidenler bilir içkili kafeler vardır oturduk içki ictik. Bir ara iskelede oturduk. Konuştuk bugün çok güzel dedi. Sonra sahilde biraz daha yürüdük sonrasında bir alışveriş merkezi vardı ismi aklıma gelmiyor. Orda takıldık biraz bir restorantda yemek yedik saat 20:30'du eve döndük. Bunu evine bıraktım sonra kendimde eve geçtim. Gece zar zor uyudum. Ertesi gün Efes'e gittik gitmeyen kardeşlerim için tavsiye ederim çok güzle bir yer. Ben sabah bunu yine evden aldım. Direk Efes'e bastım. Vardık çok şükür. O Efes resimlerde gördüğümüz gibi sadece bir kaç yıkık şeyden oluşmuyor orda bir çay ve bir çok doğa güzellik daha var. Biz antik kenti ve içindeki kaleyi gezdikten sonra. Selcuk merkeze döndük Efes büyük bir yer gezerken hem yorulduk hem çok zaman geçti. Yine bir alışveriş yerinde akşam yemeğini yedik. Öğle yemeği ne oldu diyenler biz zaten öğle yemeği yedikten sonra çıktık evden kızı eve bıraktığımda saat 20:00'dı.
    Ertesi sabah Foça Antik Tiyatrosuna gittik. Burası çok güzeldi. Belki de o 3 gunde gittiğimiz en Güzel yerdi burda zaman çok hızlı akıyor cidden gidin gorun. Kalede saatlerce öpüştük. Saat 19:00 di şehre döndük hemen birkaç birşey atışdık yolda kız eve bıraktığım saat 21:00'di babası merak etmişti ozur diledim. Sonra eve döndüm
    Ertesi gün Hadrian tapınağı efese gittiğimiz gün bilinçli olarak bıraktık orayı gezmeyi çabuk bitirdik. Zamanın çoğu Selcuk merkezde geçti. Eve bıraktım kizı.
    Ertesi gün Frigya Tepesine gittik orda sadece oturduk yemeğimizi de orda yedik 2 saat öpüştük hava kapalıydı başımıza güneş geçmedi rahat olun. Çok güzeldi bu sefer yemek yicek zaman oldu yemek yedirip evine bıraktım bunu.
    Ertesi gün Pohakia Antik kentindeyiz burayı nedense pek sevmedik burda sadece bir dolaşıp geri döndük şehirde zaman gecridik.
    Ertesi gün Homeros vadisi işte burası harikaydı 3.30 saat öpüştük hayvanız kabul ediyorum. Sonra şehirde yemek yedik. Saat 22:00 olmustu. Bunu eve bıraktım. Son Hafta zaten eve döndüm. Kalan 2 hafta ise hep beraberdik.
    2 HAFTAYi BERABER VE BiR YERDE OLDUGUMUZ iCiN KiSA BiR ŞEKiLDE TEK PARTTA ANLATICAM OKUYAN PANPALARiM BELLi EDiN KENDiNiZi REZ ALiP BAŞLIĞI ŞUKULAYIN.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster