/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10 -1
    Ulan pic 20 yasindaki 3 ay egitim almis ergenler 6 7 senelik gerillayi öldüremez demissin. Ulan bizim atalarimiz 15 li lerle kurtulus savasi kazanmis sen gibi 3 5 piclemi ugrasamicaz. 23 yasinda istanbulu fethetmiş 17 yasindaki padisah ile haclilarin anasini gibmisiz. Daha dunku tarihsiz medeniyetsiz esek giben bi huurlar ile mi basedemeyecez. Sakin guclu sanma kendini gerilla taktigiyle ben tek basima da 20 kisi oldurrum. Ama bu bi duzen degil anladinmi yakaldilarmi giberler. Ancak oldurdugunle kalırsın. Dogu dogu diyip duruyon lan pic hangi asker habgi polis yakiyo lan am cullamasi. Senin o dediklerini Amerika gibi ulkeler yapıyor. Siz gibi kopmaya yakin picleri orgutleyip devletin ustune saliyolar ve boylece devletin ilerlemesini engelliyorlar. Yani devlet kurcaz diye hayal etme cunku ayrildiginiz an sömürgeciler tepenize binecek ve esek diye sizi gibecekler.
    ···
    1. 1.
      -4
      he amerika israil buyuk israil projesi iluminati falan demi ulan senin devletin yapti bazi mitciler soyluyor televisionlarda biz yaptik diye biz oldurduk o bebekleri diyorlar halen niye israr ediyorsun devlet ne gizli is yapiosa sucu pkkye atiyor
      ···
      1. 1.
        +3
        Ulan gerizekali mitcilerin oldurdugu adamlar ve aileleri bizzat ermenidir. Agop Agopyan gibi ermeni istihbarat adamlari asala teror olaylari esnasinda burokratlarimiza ulasamadiklari icin doguya konumlandi Erzuruma kadar. Darbe sonrasi Türkiye de sag sol kavgasi bitmeye yuz tutmusken bu sefer ermeni piclerinin doguda konumu kullanilarak kurtleri ayirdilar. Iste burada mit girdi ve ermenileri temizledi fakat amk cocuklari bu seferde polis masumlari olduruyor diyerek temelli kiskirttilar. Sen gibi mallari kandirip cikardilar daglara. Zannediyomusun ki pkk buyukleri kurt? Hepsi ermeni asilli lan. Kurtce miting verirken kurtler ne konustugunu anlamiyor adamlarin. Siz kandirildiniz ama artik cok gec bizden dost olmaz. Alayinizi kazicaz.
        ···
   tümünü göster