/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -3
    Olm sizin cehaletinizin, hurafelerinizin , aptalliginizin bir sınırı yok mu?
    Karabasan diye birşey yok
    Karabasan dediginiz şey ,rüya görürken kalkıp kendinize zarar vermeyin diye vücudun aldığı kısa süreli felç yani güvenlik halidir. Uyur gezerlerde bu sistem bozuk olduğu için uyurken gezerler
    Sene 2015 hala böyle gibimsonik şeylere inaniyorsunuz orta cagdakiler gibi
    ···
    1. 1.
      +3
      Övüyor musun sövüyor musun belli değil amk
      ···
    2. 2.
      0
      cok nagihan alci dinlemisim amk. sakinleş ve kap şukunu şimdi.
      ···
    3. 3.
      0
      Karabasan cokmedi deyimdir. Fakat sunu algila kit beyinli. Beyinin rem evresinde takili kalmasi insan tabiatina uygun bir sey mi? Oxford matemarikcisi john lennox'un mukkembel bir ornegi vardir.

      Issiz bir adaya gidiyorsun. Gunlerce ac kaliyorsun. Kimseyi gormuyorsun. Hic bir sey yok agac ve kumdan baska derken bilgisayar buluyorsun.

      Bu neyin kanitidir ? Orada senden once bir insan yasamistir.

      Ama kalkipta su bilgisayar islemci, grafik karti, bellek,fan, anakart vs... den olusuyor. O zaman benden once bir insanin yasamasina gerek yok. Kendi kendine olur. Ateismin temeline karsi soylenen bir ornektir.

      Bizzat Richard Dawkings e karsi karsiya yaptigi tartisma konusmasinda soylemistir. Kit kafali dawkings dogal olarak bir cevap vermemistir.

      Su yaptigin yorum cidden sinirimi bozdu be bro.
      Bir seyin nasil oldugunu bilmen diger ustu kapali soylevlerin olmadigini kanitlamaz. Sadece nasil oldugunu bilirsin. Fakat bu boyle oluyor o zaman karabasan degildir demen yukaridaki ornekten bile sacma.
      ···
    4. 4.
      0
      Hurafe falan bilmem ama dediğin şey bilimsel bi açıklama değil gibi.. Veya okuduğun bi makale varsa paylaşabilirsin.. Ama ben hem uyur gezerim (bildiğin bi gece çıkıp gidiyormuşum) hem de bunun gibi durumlar oldu (ağırlık çökmesi gibi karabasan denilen şey veya senin dediğin felç durumu) . Uyurgezerlerde olmuyor dediğin şeyin nasıl olduğunu açıklayan bir şey de biliyor musun ? Yoksa klagib zütten atılmış bi bilgi mi ?
      Seviye yükseldi gibi
      Am züt meme
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster