/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +16
    panpa acı çekmiyor. omurgasında zedelenme var sadece. bu da sinirlerine yansımış geçici felç yaşıyor. acı çekse mamasını iştahla yiyip keyifle oyun oynamaz ki. ve en son çözüm olması gerekmiyor mu sence bu uyutmanın? hiç bi müdahale yapmadan uyutmak ne kadar doğru ki? bi ton araştırdım internette sonunda hep iyileşiyormuş bu tarz hastalıklı hayvanlar iyi bi bakım ve ilgiyle. yaşadığım yerde adam gibi bi veteriner bulamıyorum. yürümesi için gereken fizik tedavi yöntemlerini yapıcam ama napmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
    ···
    1. 1.
      +42 -2
      olm sen hayvanın eğlendiğini nasıl bileceksin o önüne koyduğun topa tamemen içgüdüleriyle dokunuyor dur şunu doksana çakayım diye değil oyuncak mı lan bu bunun kuzenleri afrika'da kirpi avlıyor amk
      ···
    2. 2.
      +1
      Gecici felc ne amk, omurga hasarinda felc varsa kalicidir. Vet degilim ama rontgeni merak ettim sinir hasar gormus mu ?
      ···
    3. 3.
      0
      bu şarkıyı sana özel ayarlattım ;)

      https://www.youtube.com/watch?v=EUDIl2g0vLQ

      edit:Bu arada pisiler içgüdüsel olarak acı çektiklerini belli etmezler doğada en zayıflar daima hedeftir buna göre davranır.
      ···
    4. 4.
      +1
      panpa sen duygusal bakıyorsun belkı olaya belkı hayvvan ıcten ıce cekıyordur acısını o yuzden ılerde daha kotu olmasın dıye uyutalım demıstır ama yıne de bırkac veterınere daha goster olmesın yavrucagız
      ···
    5. 5.
      +1
      Lan sökük

      Annen baban kardeşin geçici felç geçirse uyutalım deseler kabul eder misin. Ameliyat var, tedavi var. Bana bi veteriner böyle bişey diyecek var ya, deliririm. Veterineri de delerim.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster